BDDK bankacılık uzmanı kare toplansın
-
Puanınız yeterli olur hocam ingilizceyi rahat halledersiniz diğer dersler içinde kpss kaynaklarınız yeterli olacaktır ekstra bir kaynağa gerek yok
-
86.5 ile başvurdum geleceğini düşünüyorum yani idari hakimlik, il göç sınavları tarihlerinin yakın olması ve kurumun istanbulda olması başvuru sayısında ciddi bir azalış gösteriyor tabi bir sürpriz de olmaz umarım yoksa ciddi anlamda üzülürüm
-
@emilsax kardeş peki yorum soruları için ne önerirsin
-
@jan-vesely İstatistik ve ekonometri için ne önerirsiniz hiç bilmeyenler için
-
@hacettepe hocam murakipliktaki yorum sorulari icin saglam bilgi sahibi olman sartti iktisat maliyede o kadar degil.Geçen sene iktisat maliyede 1 tane teorik 1 tane yorum 1 tane guncel ekonomi sormuslar zorunlu karsilik oralariyla alakali yine ayni bicimde cikacagini dusunuyorum.
-
@jan-vesely kardeş calla çok. çalışıyorum rekabete de aşırı çalıştım 90.16 ile puanım kaçırdım kurum 90.53 ile kapadı
-
@emilsax ne zaman acıklanmıstı gecen sene taban puanları hocam, bır hafta kaldı sınava çünkü . Ona gore devam ederiz bızde calısmalara.
-
@tükendikagrubu hocam sinavdan 10 gun once aciklanmisti diye hatirliyorum yarin mutlaka aciklanacaktir diye tahmin ediyorum.
-
Geçtiğimiz yıl 8 gün kala açıklanmıştı. Ufak pürüzler halledilmedi demek ki artık daha fazla gecikmeyecektir yarın bu iş biter inşallah dostlar. Tabi 4 gün kala açıklandığı da oldu evvelce ama sanmıyorum öyle olmasını bu kez. En şaşkınlık doğuran grup burası olabilir.
-
@paretowilfredo hocam sagolun. Umarız yarın acıklanır. Sınırda bır puan olunca tedirginlik oluyo haliyle.
-
@hacettepe 88 gelmez mı diyorsunuz?? Hangısı ıcın, bankacılık uzman yardımcılıgı ıcın mı?
-
@tükendikagrubu 77 bile almislar
-
bddk uzman yardımcılığında monografi var mı arkadaşlar?ingilizcemde parlak değil sizce nasıl olur.her alandan 60 üstü şartı var mı?
-
@bohr monografi ve Türkçe İngilizce, İngilizce Türkçe çeviri mevcut diye biliyorum.
-
@bohr monografi ve Türkçe İngilizce, İngilizce Türkçe çeviri mevcut diye biliyorum.
-
@kml hocam türkçe ingilizce var mı emin misiniz? Sadece İngilizce türkçe var diye konuşulmuştu sanki
-
@neslihn Var diye kalmış aklımda, SPK ve BDDK için.
-
bu sınavda sadece ingilizce-türkçe çeviri olacak arkadaşlar. Bir de merak ettiğim bir şey var. ekonometri istatistik çalışmasam çok puan kaybeder miyim?
-
@apachi aynen hocam. Listedeyım ama yine de klasik sınav tecrubem olmadıgı ıcın bır korku var. Allah kerimdir diyerek devam ediyoruz.
-
@kml cevap için sagolun hocam