VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
Yine hukukta akreditif sorusu vardı hukuki niteliği nedir falan diyordu galiba, havale ile ilgili bir soru vardı
-
@keyness kefaletti sanırım hocam ya yanlış değilse
-
@mufettis2017 VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı içinde söyledi:
değilse
yukarı yazdım baya bicevap
-
@keyness havaleli iki soru vardı hocam da tam hatırlamıyorm şıkları cevaplarda galiba A idi hatırlıorm ama ne yaptım geliyo gözümün önüne de
-
@mufettis2017 hocam ben ona vekalet dedim galiba yanlış
-
@keyness vala hocam hatırlayamadım hatırlayan olur da bizi bilgilendirirse iyi olur
-
@mufettis2017 benim yaptığım yanlış olabilir hocam emin değildim ondan
-
@samet06 tmm hocam dikey eksendeydi ve x 6 idi, y"de yatay eksendeydi karşı bölü komşu 3 geliyor. Neyse çokta önemli değil
-
Gyetenegi ve ingilizceyi hic hatirlamiyorum asil onemli olan da onlar onlarda yeterlilige ulasmazsak alanlarimiz yanacak zaten
-
Arkadaşlar merhaba havale sorusunun ve finansal kiralama sözleşmesinin sona erme nedenlerinden degildir sorusunun cevaplari ne olacakti ?
-
@forrestxyz aynen öyle hocam çooook doğru bi noktaya değindin valla, oradan geçemezsek bunlar full"de olsa nafile yinede:(
-
Empower vardi inglzce hatrladigim bu arada ingilizceden . Arkadaslar sizce kacla kapatir ?
-
Kupon getirisi egektif talep sorusu vardi . Ben ters yonlu yaptim
-
Keynes in konjonktürel döneminde faizler ve beklentiler mıydı etkileyici olanlar ?
-
@hopa-- carpan ve kisa donemli bisi yaptim ama...
-
@voshue kısa dönemli arz eğrisi ve çarpan .
-
empower doğru cevap mi ?
-
Empower dogru old fusunuorum. Odrmeler bilancosu kalemi degil sorusunun cevabineydi ?
-
Arkadaşlar vergi gayreti mi vergi kapasitesi mi ? bir de tasinmaz satiminin yuzde kaci vergiden muaftir gibi bi soru vardi cevabi bilen var mi ?
-
Maliyede hatırladığınız sorulari paylasirsaniz cok iyi olur . Hepimizin hakkında hayırlısı olsun