VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@iyikötüçirkin hocam bnde fikirsizim borsa konusunda sadece öyle düşündüm yaani, bilmiyorum yine vakıfbank yine karanlık durumlar
-
tam tamamliyici mallarin farksizlik egrisi harfi H ydi sanirim , iktisatta arz esnekligi var vergi eklenir falan diyodu alicilar daha cok oder yaptim
-
@keyness 10 yaptim bnde avc min yapip sifira esitledim 10 buldum o sekilde cozuluyordu diye biliyorum
-
@iyikötüçirkin Takas sorusuna sanırım muacceliyetten itibaren 5 yıl içinde ileri sürmeli diyordu. Buna yanlış dedim
-
@samet06 tamam hocam netleşti şimdi
-
@forrestxyz saolun hocam tamamdır o zaman
-
@samet06 emin olmadığım sorulardan bir tanesiydi.
-
@samet06 hocam bende öyle yaptım
-
@forrestxyz tcyi vermişti q'ya bölüp AVC'yi buldum. Sonra türevini alıp 0a eşitledim. Sonuç 6 çıkmıştı sanırım
-
@samet06 her ikisinde muaccel olması diyordu takas isteyenin muaccel olması yeterli diye okumustum tamer bozkurttan
-
@samet06 işlem hatası yapmış olabilirim hocam 10 buldum ben. Gidiş yolumuz aynı
-
@fablo olabilir hocam bana 5 yıl felan garip geldi yanlış yapmış olabilirim de
-
Emek değer yaptım ben de o soruyu ama tam emin değilim, maliyede vergi gayreti vardı cevaplarda bir de şu Merkez Bankası sorusu vardı temel sraçlardan hangisi faiz oranları ve rezervleri etkiler şeklindeydi ben Yalnız 3 yaptım rezervleri api ve reeskont etkilemiyor ama zorunlu rezerv zaten etkiliyor yanlış mı biliyorm acaba
-
@samet06 hocam 10 çıkıyordu cevap ya
-
@mufettis2017 valla olabilir ben yanlış yaptım sanırım diğer forumda da biri formülü yazmış 10 çıkıyor. Heyecanla yanlış yaptım sanırım Sağlık olsun. Tam tamamlayıcıları da tam ikame diye okudum zaten
-
Muhasebe özür önceliği, kişilik vardı cevaplar. Amortisman kullanım ömrü 5 yıldı
-
Bi cevap da konusu kalmayan karşılıklar olacaktı soru işareti olan yevmiye maddesinde
-
İktisat da sabit maliyet sorusu vardi 1000 . Q :3 , bir sorudan emin olmamakla birlikte lerner yaptim.
-
@samet06 olsun hocam sağlık olsun diğerleri doğrudur inşallahh, bir de soru hatırladığım cevaplardan olanları sevam edeyim, karışık gidiyorm (hukuk, maliye, iktisat)
- Faktoring (50bin, 45bine senet kırdırma sorusu)
- 1/2 vardı
- -1/3 vardı (eğim sorusu) -3 diyenler de var
- Vergi gayreti
- Kira Geliri
- Miras kalan arazinin satışı (şıklarda coberlik vs vardı)
- Vadeli mevduat (banka aktifinde değildir)
- Taşınır satış sözleşmesi (yazılı şekil şartı)
-
Sonuçlar ne zaman açıklanacak bilgi sahibi olan yada bir yerde okuyan varmı benim gözüme carpmadi bellirli tarih yok demi?