VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@iyimser16 özellikle dikey eksene x i yerleştirdim hata yapmıyım diye uğraştım ona rağmen yanlış hatırlıyor da olabilirim
-
@iyimser16 ben yanlis mi okumusum yaa cok uzuldum suan barajin altinda kaliyorum zaten bu basit soruyu kacirdim
-
@Leviathan uzmanlaşma ile ilgili olan karşılaştırmalı üstünlük teorisi değilmiydi.
-
@iyimser16 bende -3 buldum -tanx formülü kullandım
-
@Leviathan hocam eğim karşı bölü komşu dikey eksene 6"yi koyduktan sonra çıkıyordu ztn. Bitane arz esnekliği sorusu vardı, üçüde grafiğin sıfır noktasından çıktığında arz esnekliği üçününde aynıydı, sonra üreticinin esnekliği tüketiciden yüksektir vergi nasıl ödenir vardı, çoğunluğunu tüketici öder olacaktı, avc"nin min noktası kapanma noktası olacaktı, uzmanlaşma ve serbest ticaretin her ülkeye kazandıracağı soru vard mutlak üstünlükler dedim(emin değilim ama dış ticaretten uzmanlaşmadan ve herkes kazançlı çıkar diye adam smith dediği için öyle dedim), talep eğrisi sonsuz olduğu bi piyasa aşağıdakilerden hangisi daima eşittir diye bi soru vardı onuda AR yaptım, hukukta alacaklının temerrdü vardı, ticari işletme sayılmanın gerekliliği gbi bi şık vardı, tacir olmanın sağladığı avantaj ve dezavantajlar gbi bi soru vardı.
-
@iyikötüçirkin öyle dedim bende tam uzmanlık karşılaştırmalı üstünlükle ilgiliydi
-
@iyimser16 ben karşılaştırmalı üstünlük yaptım daha garanti gibi geldi bana o şık ama değişik bir soruydu bi de chow ya da Watson endeksini ilk defa duydum Watson endeksini diye salladim
-
Bütünleyici eklenti sorusunu ne yaptiniz. Kira geliri yaptim
-
@Leviathan bende Watson yaptim
-
Faktöring sözleşmesi yaptim. 500000 TL alacağı 450000 TL ye devrediyor
-
Tabi cvplardan emin değilim
-
Işsizlik türü ve işgücüne katılım oranı vardı naptınız arkadaşlar
-
@Leviathan hocam ilk babseden adam smith olduğu için öyle yaptım ama oda olabilir, bnde factoring yaptım, bn onu chow diye salladım Eklentiye bnde kira geliri dedim. Gerçi alanda kpss"ye sıkı hazırlanan kimsenin öyle çok yoğun zorlanacağını sanmıyorum ama gy ve ingilizce yine çok yakar ben en az 20 soru yetiştiremedimKeşke sondaki paragraf sorularını hiç okumasaydım
-
@keyness işsizlik türünü konjonktürel yaptım. İşgücüne katılım oranın şuan tam hatırlamıyorum ama biraz uğraştırdı.
-
@keyness işsizlik türü senin işsizlik türündü keynes hocam, konjtürel işsizlikti, borsa sorusunu naptınız?
-
@iyimser16 İngilizceden son 10 soruyu hepsini A yaptım
-
@iyimser16 borsa tek 1 tane var benim bildiğim
-
Sigorta şirketlerini kim denetler. Bilmemekle birlikte TMSF dedim
-
Ağacın meyveleri eklenti mi bütünleyici parça mı arkadaşlar
-
Kefalet sorusu tartışma defi