VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
bu arada bilmeyen arkdaslara söyleyeyim 41at okulun içinde dolaşan otobüstür. metrobüsle cevizlibağda inip köprünün altından binebilirsinz. cunku metroda inerseniz içeri yürümek durumunda kalabilirsiniz. erken gelirseniz sorun olmaz ama geç kalabilme ihtimaline karsı burada dursun.
-
@brifing Metrodan inip yurursek cok mu mesafe var fakulteler arasinda
-
@summer nerde gireceksinz bilmioyrum ama yabancı diller dısında girişe yakın fakülte yok. ortalama 10-12 dakika yürürsünüz.
-
@brifing insaat fakultesinde giricem.sanirim konferans salonunun oldugu yerden giricem daha once bi kere gitmistim.arkadasimda fakulteler yukarda kalir dedi de sorayim dedim.tesekkurler cevap icin
-
inşaatsa konferans salonundan sağa donmeyin sakın orası iktisadi idari bilimlere gider en uç yerine gider. ana yoldan sağ kolunuza kalsın konferans salonu yabancı dillerin onunden yukarı dogru 5 dakika yururseninz hemen solunuzda kalır zaten.
-
@brifing tesekkurler cok iyi tarif etmissiniz
-
Sınava gireceklere başarılar dilerim
-
@Kutyler size de başarılar , tüm emek verenlerin karşılığını alması dileğiyle : )
-
odtu kampusunu gormedim ama bu davutpasa kampusu bile 7 sulaleme yeter herhalde
-
Geçmiş olsun arkadaşlar
-
Sınav alan olarak biraz kolaymıydı bana mı öyle geldi acaba hukuklar daha kolaydı gibime geliyor ama tabi ingilzice faktörü sıkıntılı... 28 yapamassak alan iyi olursa acaba uzmanlık için çağırıyorlarmı yoksa mülakatta elenenlere mi teklif ediyorlar?
-
Sabah öldürdüler,öğleden sonra güldürdüler
Alanı yapmasalarmışta olurmuş yani -
Muhasebe zor değil miydi? Bana mı öyle geldi?
-
@samet06 aynen muhasebe digerlerine gore zordu .
-
Sınavın alan kısmı bencede çok kolaydı. Öğleden sonraki sınavım 75dakikada filan bitti. İngilizceden yeterli yapamayacağım için deneme niyetiyle girmiştim. Bakalım ne gelcek
-
Alan bayağ kolaydı, özellikle, hukuk geçen seneye göre kolaydı gerçi(ceza, ceza özel ve hmk vardı geçen yıl) bankacılık hukukundan işletme ekonomisinden uluslararası finanstan hiç soru sormamışlar, maliye diğer ikisine göre bayağ zordu, keza ingilizcede kolaydı(paragraflar biraz zordu) ama ilk oturum maalesef yetişmedi Bnm süre yetişmedi rahat 20 soru attım gy"den muhtemel baraj altı kalırım gbi, sabah oturumunu geçip alandan takılan olursa çok yazık olur gbi.
-
Ya arkadaşlar bilen varsa diyebilir mi, şimdi direk kazanan listesi mi açıklanıyor? Yani ben alan netimi görebilirmiyim hoksa göremezmiyim. Siteyi birwz inceledimde önceki senelerde direk liste asmışlar. Biraz üzüldüm:(
-
@kismetnasip İK"ya mail atıyorsn hocam mail olarak geliyor sonuçların
-
Bence yetenek kısmı çok zor olmamakla birlikte zaman sıkıntısı vardı. Dil kısmı da yds ye göre oldukça kolaydı. Son iki paragraf sorusuna vaktim yetmedi sadece. Son 6 soruyu salladım. Alanda ise maliyeden sacmalamıslar, böyle geniş bir maliye görmedim ben, her telden soru vardı. Hukukla ekonomi orta şekerli.
-
@iyimser16 tamamdır hocam çok saolunn