VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
arkadaslar ingilizcem iyidir fakat alan icin tumdersler kitabindan calisiyorum diyebilirim Murat yayinlarinin bankacilik sinavlarina hazirlik kitabindan calisiyorum. Zaman olmadigi icin boyle oldu. Ikinci sinav deneyimim olacak. Eksik oldugum hukuk 1 ve maliye sorulari orta midir zor mudur kolay midir gecen sene deneyimleyen arkadaslarin fikirlerini alabilir miyim?
-
arkadaşlar sınava mühendislik ve bilgisayar 2 alanlarından girecek arkadaşlar nereden çalıştı. ortada herhangi bir çıkmış ya da benzer soruya ulaşabilen var mı? ya da bir link önerebilecek olan en azından?
-
Sınav giriş belgesine ulaşamıyorum yardımcı olur musunuz ?
-
@feri acıklandı mı sınav yerleri ?
-
https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr Hayırlı olsun
-
gazi üniversitesi eğitim fakültesi f blok ta girecek olan var mı
-
@ucanizmirli Bende ordayım hocam f2 blok 508 nolu sınıf
-
@ucanizmirli bende ordayım hocam
-
Gy-İng Tevfİk İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi
Alan Bilgisi Gazi eğitim fakültesi C Blok -
Dışardan gelenler nerde kalmayı düşünüyor sanırım Bahçelievlerde günlük evler varmış
-
Istanbul'dakiler Yildiz Teknik'te mi herkes
-
Arkadaslar bu sınav kaç saat sürüyor? 14de başlayan saat kaçta biter? Hiçbir bilgi yazmamışlar.
-
Ben de yildiz teknik fen edebiyat
-
@Çağrı-Nicholson @A-Chahechouhe nerde bura arkadaşlar biliyonuz mu
-
@ucanizmirli Baya kolay yerde aslında AŞTİ'den mi geleceksiniz?
-
@Çağrı-Nicholson eryamanda arkadaşta kalıcam ordan gidicem
-
@Çağrı-Nicholson batıkentten nasıl gidilebilir gazi eğitime
-
Ankaralı değilim arkadaşlar bende Samsundan gelicem Gazi kolay yerde sadece onu biliyorum ben Bahçelievlerden gelicem yürüme mesafesi benim
-
@Dogahan geçen yıl ilk oturum 80 soru 90 dakikaydı. 2. Oturum ise 15-20 dk önce bitmişti pek süre sıkıntsı olmadı 2"de
-
@iyimser16 İkinci oturumda mı 90 dakikaydı? Adana tarafından geldiğim için dönüş biletimi ona göre alıcam da o yüzden soruyorum Vakıfbank'ı arayıp sordum, biz bilmeyiz diyorlar şaka gibi