VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
Ben başvuru yaptım ama sisteme girdiğimde başvuru kapanmıştır yazıyor.belgeyi alamadım ne yapabilirim
-
@summer ben başvuru yaptım ancak sistemde başvuru kapanmıştır yazıyor.başvuru belgesinin çıktısını alamadım.bu konuda bi bilginiz varmı acaba
-
@tugbasg Sistem cuma gece 12de kapanicakti siz basvuruyu yapinca ciktiyi pdf olarak kaydetmediniz mi?Basvurunuz yanmis olabilir o zaman isterseniz p.tesi bi arayin vakifbanki ise yarar mi bilemiyorum ama
-
@tugbasg bi skıntı olmaz zaten sınav yerleri acıklanınca belgesini alıcaz öyle gidicez sınava
-
@fablo Arkadas basvuru belgesinin ciktisini alamadigini yazmis teftis kuruluna sali gunune kadar ulasmasi gerekiyo ciktinin yani sorun olur
-
@danzig teslim alan bilgisi bende de sizinkilerle aynı M. A. şeklinde, az önce bankayı aradım teyit etmek için haftasonu da gelen postalar var onları henüz sisteme giremedik çok fazla dedi.umarım bi sorun çıkmaz yazdığı şekilde teslim edilmiştir
-
@summer dogru pardon
-
@ozge2 VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı içinde söyledi:
@danzig teslim alan bilgisi bende de sizinkilerle aynı M. A. şeklinde, az önce bankayı aradım teyit etmek için haftasonu da gelen postalar var onları henüz sisteme giremedik çok fazla dedi.umarım bi sorun çıkmaz yazdığı şekilde teslim edilmiştir
Benimde m a cogu kişinin de öyle
-
salı saat 20,00 da etkınlık var arkadaslar yanı yarın bızımle cabalayın gelır uzman yardımcılıgına taze kan lazım sızler taze kan degıl mısınız?http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz/222
-
Benimkini E**** T**** almis gozukuyo
-
Benimkinde de teslim alan kişi MA* sizler gibi her ihtimale karşı teyit ettirmek istiyorum sınav broşurundeki numarayı defaatle aramama karşın sürekli meşgul çıkıyor @ozge2 hocam acaba siz de oradaki numarayı arayıp mı teyit ettirdiniz ya da farklı bir numaraysa paylaşma imkanınız var mıdır acaba
edit: gün içinde broşürdeki numarayı arayıp teyit ettirdim ve başvuruda herhangi bir problem olmadığını söyledi teslim alan kişi M*A olan arkadaşlar teyit ettiremediyse endişe etmesine gerek yok
-
ben de bugün sabah telefonla teyit ettirmek istedim postanın ulaşıp ulaşmadığını ama yoğunluktan dolayı bilgisayara geçirme işleminin yavaş ilerlediğini ve imza-fotoğraf tamamsa geç de gelse sorun edilmeyeceği söylendi. hava şartları malum zaten
-
arkadaşlar benbaşvuru formunu istanbula gideceğim için elden vermek istedim fakat malum havalardan dolayı uçağım iptal böyle olunca pzt günü aps yolladım fakat arada son 1 gün kaldığı için yetişememe durumu varmış bu durumu anlatmak için yetkililerle nasıl iletişime geçebilirim
-
@fablo Bende MG bakalım sonu ne olacak .s
-
arkadaşlar geçmiş yıl çıkmış soruları bulabileceğim link,site biliyorsanız paylaşırmısınız
-
@kaptanbarbarossa kardeşim sadece 2008 yılının var, oda sana sağlıklı bilgi vermez çnkü 2016"daki sınavla o sınavın hiç alakası yoktu
-
@iyimser16 anladım teşekkürler
-
Arkadaşlar bu BANKACILIK HUKUKU, ULUSLARLARASI FİNANS VE PAZARLAMA, ve de İŞLETME EKONOMİSİ, ders notları olan bi arkadaşımız pdf link vb bişey paylalabilir mi? Ben internnette tam olarak bişey bulamadım yaa çok uzun yada çok kısa. Bide bu derslere hiç çalışmadan sınava girmeyi düşünen var mı?
-
ayrıca BİLANÇO ANALİZİ VE BANKACILIĞIN İLİŞKİN MUHASEBE KONULARI notu için pdf de aranmaktadır
-
İyi günler , ikstat kısmında uluslararası ikt büyüme kalknma Türkiye ekon kısımların sorumlumuyuz