VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
estağfurullah @kismetnasip . ya tam bi bilgim yok ama ben garanti olsun diye renkli çıkarttım. istersen sende renkli cikar kardeşim garanti olsun.
-
Çok teşekkür ederim Ben ilk defa bir sınva başvuracağımda bir soru daha sorsam.sistemde başvurumu şimdi yapsam yarın renkli çıktıyı sisteme tekrar girdiğimde alabilirmiyim.yoksa başvuru yaparken pc renkli çıktıya bağlı mı olmalı. Şimdi tedirgin oldum tekrar girip başvuru formunu göremem diyede o yüzden bunuda sormak istedim.tekrr çok teşekkürler
-
sıkıntı olmaz yarinda alabilirsin sistemde bulunuyor açınca.
-
@kismetnasip cıktının renkli olması gerekmiyor öyle bir şey olsa acıklamada yazarlardı ben renksiz cıktı aldım gönderdim için rahat etmiyecekse renkli cıktı al ama
-
Çok teşekkür ederim
-
@kismetnasip renkli zorunlu değil ama garanti olsun renkli çıkar
-
Alanı iyi olanların dil kasmaları faydalarına olacaktır.Herkese başarılar. Hak eden mulakatata kalacaktır..
-
Arkadaşlar ''EKONOMİ: İktisada Giriş, Mikro İktisat, Makro İktisat, Maliye Politikası, Para/Banka/Kredi, Uluslararası Ticaret ve Finansman, İşletme Ekonomisi'' denmiş ama tabloda eko 1 ve 2 olarak ayrılıyor. Eko 1 hangi konuları kapsıyor?
-
@yu buna hic dikkat etmemiştim harbidwn nedir bu ayrım? Bu sınavla ilgili hicbir kimse bilgi vermiyor
-
@yu Aaa bnde dikkat etmedim
-
@iyimser16 hocam sanırım siz bu sınava daha önce girdinkz ekonomi 1 ve2 ayrimi hakkinda bir bilginiz var mi?
-
kaç başvuru olmuş son başvuran kişilerde sıralamanıza göre değerlendirme yapabiliriz
-
Bugun bi arkdasim yapti 4200 lerdeydi.
-
geçen sene 6000di sanırım bu senede aynı sayı olur gibi
-
Kurul gibi kuruldur, acemilige de yer yoktur. Basvuru sayisida normaldir.
-
@nles hocam hiç bi fikrim yok ne olduğuna dair.
-
@kalemiye VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı içinde söyledi:
Kurul gibi kuruldur, acemilige de yer yoktur. Basvuru sayisida normaldir.
Katılıyorum. 5-10 dk da ne ölçüldüğü belli olmayan bir mülakat olmamasınumuduyla bu sınava gireceğim. Kazanacağım. Şimdiden başvuran arkadaşlara başarılar.
-
arkadaşlar merhaba, ücret yatırıldıktan ne kadar süre sonra başvuru yapabildiniz? başvuru formunda açık olan sınavlar gözükmüyor
-
Son gün girmeye karar verdim 4818.başvuru oldu hadi hayırlısı.
-
@sofokles Ben sistemde açık olan sınavları hala göremiyorum siz ne zaman yatırdınız ücreti acaba