VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@kalemiye aynen öyle şehir dışı harcirahın günlügü 180 tl idi.
-
@kalemiye VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı içinde söyledi:
@ozlem vakifbank ozluk hakli olarak belki de kamu bankalari arasindan en iyi konuma sahip. Bu harciahlar cok daha iyi seviyelerde brut maas da bana kalirsa dusuk yazdiklariniz.
Bu harciahlarlarla ortalama 4000 tl ye mufettisleri kurumda tutamazsiniz.Katılıyorum , ort 6 6.5 geciyor ellerine ,, arkadaşın yazdıgı uzman maasına denk geliyor
-
Arkadaşlar 2012 yılında müfettiş yardımcısı olan bir arkadaşım eline geçen maaşın 6.000 TL civarında olduğunu söylemişti, YDS B seviye idi. Şu an maaşın min. 7.000 TL ve üstü olduğunu söyleyebiliriz.
-
Bugün şube sayısı çok daha az olan bankalar bile müfettişlerine ortalama ₺5.000 veriyor, vakıfınki @Antimülakat dediği gibi ₺7.000 civarıdır
-
yakın bi arkadaşım garantide müf yardımcısı olarak çalışıyor 1 senedir. 4900 5000 arasında alıyor ilk senesinde. toefldan 100 üzeri alırsa bin tl ye yakın daha alacağını söylemişti.
ncbb'nin dediği gibi şehir dışı harcırahları o civarlarda.
hatta küçük illere gittiğimizde harcırahlar çok artıyo onları katmıyorum demişti. -
Arkadaslar kargoyla 1 nüsha mı gönderiyoruz? Banka bir Sayı belirtmemiş ama 2 diyenler oldu kafam karıstı siz nasıl yaptınız
-
@tobin kulak asmayın siz tek nusha gondereliyor.
-
@kalemiye teşekkürler
-
@kalemiye gecen sene 40 ar soru gk gy yani sabah oturumu 80 soru 120 dk miydi cevrende bilen yok mu hocam sureyle sorunum var
-
90 dakikaydı kardeşim, sabah oturumu
-
@iyimser16 her turlu sureden gol atiyolar o zaman
-
@ekon aynen öyle kardeşim, gördüğüm kadarıyla alanın iyiyse az bi tekrar soru çözümü yapıp, ingilizce gy yüklenmek gerek, sınava girecek birinin alanı kötüyse ztn hiç şansı yok:( geçtim komple alanı,ingilizceyi, iktisat veya hukukta bile kendine güvenmiyorsan gelme sınava dio adamlar:(
-
Arkadaşlar dekontu göndercek miyiz posta ile yoksa sadece formu mu gönderiyoruz.
-
@atiba Dekont gonderilmiyor diye biliyorum sadece cikti gonderiliyor
-
Dun gece basvurdum 2420 kisi basvurmustu haberiniz olsun .
-
@Vedat-Can-Gümüş Tahminim En fazla 3000 olur başvuran sayısı olarak.
-
@atiba bugun belgeyi elden teslim ettim. Sadece basvuru belgemi goturdum. Bakti ve tamamdir dedi. Sadece renkli ciktisini aldigim imzali basvuru kagidimi verdim.
Ayrica bazi arkadaslar sormus ek olarak bir fotograf koyuyormuyuz diye. Sisteme yuklediginiz fotograf yeterli oluyor. Yeterki biraz belirgin olsun -
sağolasın kardeşim gönderdim bende bugün. Hepimize hayırlı olsun @bjk34
-
Arkadaşlar çıktı renkli mi olcak? Resim diyor ya kararsız kaldım
-
@atiba ya daha önce konuşulduysa kusuruma bakmayın yeni açtımda. Çıktı renkli zorunlu mu