VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@Aylin-Bilen-Telev 11.13'te gişeden ücreti yatırdım, 11.27'de de başvuruyu yaptım hocam. İlanın sonunda başvuru formu linki var oradan hallettim.
-
@sofokles anadolu üniversitesi sayfasından yapmaya çalışıyorum :)çok teşekkürler
-
@Aylin-Bilen-Telev rica ederim
-
@Aylin-Bilen-Telev Anadolu uni.nin sayfasindan yapilmiyo zaten ben de yapmaya calistim basvuru formunda oradan sinav giris yerlerini ogrenecegimiz yaziyo.Vakifbankin sitesindeki basvuru formu dolduruluyo sadece
-
yani şurda bi iki saat kaldı hala başvurup başvurmamak arasındayım . Alanıma güveniyorum ama ingilizce de yüzde 70 barajını geçeceğimi düşünmüyorum. Bir arkadaşım alanda iyi yapıp ing barajını geçemeyenleri uzmn yard teklifinde bulunabildiklerini söyledi. Bu kadar minimal hesaplarla da geçemeyeceğim dereye girmeyeyim diyorum . İlansızlıktan ne düşünceğimizi şaşırdık .
-
Arkadaslar bankayi arasan kargosunu teyit Eden oldu mu ?arasam mi bilemedim belgemde sıkıntı var mı diye?
-
@tobin ben aradım bugun tc mi sorup kontrol ettiler bir sorun olmadığını söylediler
-
@tobin cuma günü arayıp teyit ettirdim bilgi veriyorlar PTT kargoyla gondermstim
-
@Antimülakat hocam bizim sorunlarimiza da hemdem olur musunuz? Eko 1 ve 2diye ayirmis bizde bir yaziyor nereye calisacagimiz belli değil bir bilginiz var mi? Ayrica ingilizcesi icin ne önerirsiniz? Soru dağılımları nasildir gibi sorular
-
@nles kardeşim ingilizcesi bayağ sağlamdır, bayağ ter dökersin yanılmıyorsam 2veya3 tane paragraf vardı,cloze test vardı, cümle tamalama, re-statement ve türk-ing,ing-türkçe çeviri vardı, kelime vardı, dialog roma rakam ve cümle tamamlama yoktu diye hatırlıyorum. Bide o gy üstüne ingilizce iyice kabusa dönüşebiliyor:( veya o ingilizcenin üstne gy, ekon2"ye belki büyüme kalkınma türkiye iktisat tarihi,idt, matematiksel iktisat gbi dersleri dahil edebilirler,kısmen ekonometri, Veya ales"in mat2 kısmı gbi daha zor iktisat soruları olabilir. Bide bazı arkadaşlar iktisat kolaydı geçen sene demiş, ben kpss"de 23 iktisat yaptım ama geçen yılki iktisat soruları pekte kolay değildi, çok soruda yaptım ama şuda olabilir mi dedim,(özellikle piyasa soruları ve rant soruları bayağ güzeldi:) ki ztn 8-9 soruda kpss müfredatı dışında olduğundan 30 üstüne çıkmak bi hayli zor oluyor bnde 26-27 bandında kaldım ztn
-
arkadaşlar 3 ocak tarihinde belgemi PTT kargo ile gönderdim fakat takip sisteminde dağıtım adreste yok bilgisi var. yani kargom ulaşmamış. şuan ne yapmam lazım PTT müşteri hizmetleri şubeden almaları gerekiyor diyor. araya haftasonuda girdi.bu tip bir durumla karşılaşan oldu mu?
-
@danzig kardeşim istanbulda bi arkadaşın varsa, belgeni ona mail gönder, imzanında fotosunu yolla, senin imzanı taklit etsin teslim etsin bankaya. İnş tanıdığın vardır
-
@iyimser16 teşekkürler
Açıkçası ben İngilizceden değilde alandan korkuyorum biraz ne yapacağımı bilmez durumdayim -
@danzig hocam benim de aynı durum. 16:54 te ptt kuryesi gitmiş bankaya. Adreste yok diye geri dönmüş kargo şubeye. Gidip şubeden almazlar genel müdürlüktekiler zannetmiyorum. Yarın sabahtan başka bir kargo firmasıyla hızlı gönderiyle göndermeyi düşünüyorum tekrardan. Mng veya Aras Kargoya bakabilirsin hızlı teslimat seçenekleri var. 1 gün içerisinde gönderiyorlar diye biliyorum. Cumartesi yola çıkarsa pazartesi ellerine ulaşır inşallah
-
bende salı günü ptt'den başvuru formumu aps şeklinde yolladım fakat dün 16.58 de bulunamadı/kapalı seklinde not düşülmüş. hangi kargoyla hızlı gönderi yaptınız haftasonu olduğu için yurtiçi kargo hızlı gönderi yapmadığını pzt yapılabilcegini söyledi
-
@danzig bende dün aynı sorunu yasadim ptt'de ama bugün 11bucuk gibi dağıtıma çıktı, teslim edildi yazmışlar. rica etsem siz de bi kontrol eder misiniz kendi kargonuzu? cmt olması aklımı karıştırdı bankadan teslim alan olduğu konusunda
-
Arkadaşlar her testin barajı kaç acaba? Ing 70 onu biliyorum yalnızca.
Bir de alanda yayınlanan konular dışında soru gelir mi? -
@ozge2 Benim hala aynı. "Dağıtım Adreste Yok/Kapalı-Haber Kağıdı Bırakıldı" şeklinde yazıyor. Cumartesi sabah aras kargoyla tekrar gönderdim. Malum İstanbuldaki hava koşulları açısından ulaşımda sıkıntı olmazsa pazartesi sabah ulaşacağını söylediler.
-
@ozge2 bende de aynı şeklide teslim edildi bilgisi var. teslim alan M.A şeklinde girilmiş. umarım bir sorun çıkmaz.
-
@danzig ben de de teslim alan m******* A****** diye yazıyor