VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@fablo geçen yıl türkiye ekonomisi ve büyüme kalkınma çıkmadı, bu yılda konular arasında yok
-
@iyimser16 teşekkür ederim hocam emin olamadım bende
-
listeler yayınlanmış vakıfbank sitesinde 5000 civarı katılım var yanlış hesaplamadıysam
-
5316 kişi üşenmedim saydım.
-
Arkadaşlar İngilizce sınavında soru tarzı nasıl oluyor? Yds deki gibi cloze test phrasel verb falan soruyorlar mı? Bilen biri cevaplayabilir mi?
-
@bjk34 gerçekten üşenmemişsiniz hocam.
-
@Antimülakat hocam kolayı var ''ctrl+f'' yapıp sırayla 5200 5300 deneye deneye 3 dakikada bulunuyor
-
@bjk34 sınava giren aday sayısı tam olarak 5316 değildir en son adayın basvuru numarası o . arada geçersiz olanlarda vardır..
lafımı geri aldım 5578 kişi varmış . 262 kişini başvurusu red olmuş ..
-
@antigone hocam yds"den farkı 40 soru var, dialog, paragraf tamamlama, roma rakam yok onun dışında aynı sistem
-
Muhasebesinin seviyesi nasıl olur? Monografi çözmeye çalışıyorum sınava göre çok mu ağır olur?
-
@ncbb benim 5595 carpti gozume
-
@iyimser16 çok teşekkür ederim hocam. Hangi kaynaklardan çalışılmalı sizce İngilizceye bu konuda
-
arkadaşlar yds calısma kitabı var ünlü baya stratejili falan ismi var onu aldım şuan gerunds&infinitive e kadar geldim konu sonlarındaki testleri çözüyorum genelde 24 soruda 16-17-19-20 doğruyla gidiyorum. sizce yeterli olur mu bu sınavın ingilizcesi için bu kitap
-
@antigone akın dil 40test kardeşim
-
Arkadaşlar bir sorum olacak. sınavın bilim kısmında MÜHENDİSLİK ve BİLGİSAYAR 2'den girecek olan arkadaş var mı? Ne tarz sorular çıkabileceğini tahmin eden ya da geçmiş sorularla ilgisi bilgisi olan varsa bana ulaşırsa sevinirim. Çünkü o kadar araştırdım ama hiç bir yerde bilgi yok. Sınavın o kısmı çok muamma şu an.
-
listelere nerden baktınız dostlar ben göremedim ?
-
-
@elessar teşekkür ederim
-
İngilizce için ne önerirsiniz alandan sadece muhasebe kaldı o da bitmek üzere hangi kaynaktan bakılmalı
-
Arkadaslar ingilizce konu basliklari nasildi yds de olup bunda olmayanlar nelerdi?