VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@Dogahan akşama al bence biletini 8 gibi mesela oyalanırsın bi yerde mutlaka
-
@Lex-fori 220 221 özel halk otobüsü ile önünde inersiniz
-
@Dogahan 2. Oturum 90 dk"den fazlaydı, en az 120 dk"idi
-
Şimdi sordum, 160 dakika dediler. Saat 5 e bilet alma işi yattı benim.
-
Arkadaşlar geçen sene maliyede çıkmış sorular içersinde VUK varmıydı hatırlayan var mı?
-
@Dogahan alan kısmı mı 160 dakika? Gy ing kısmı kaç dakika
-
@antigone Gecen sene giren arkadaslar 80 soru 90 dakika oldugunu yazmislardi
-
Arkadaşlar telefon vs alirlarmi acaba
-
şehir dışından gelip de AŞTİ'de inecekler, Gazi Üniye gitmek için AŞTİ'den metroya binip 3 durak sonra beşevler durağında inin. indiğiniz yerde taksi durakları var sorun birine tarif etsin 10 dk yürüme mesafesinde
-
ilk oturum için kesin bir bilgisi olan yok mu? kaç soru kaç dakika ve ingilizceden süre sıkıntısına giriliyor mu? kurumda da bu konuda şeffaflık yok çok saçma. ona göre strateji geliştirecek insanlar var
-
@dr.-price 90 dk diyolar bakalım
-
arkadaşlar listede ismim var ama malesef sınava giremeyeceğim, bankanın sonradan yapacağı herhangi bir sınava başvurma hakkımı kaybeder miyim ?
-
Hyr eğer mülakata hak kazanıp girmezseniz hakkınız biter diye biliyorum, sınava girmezseniz bi sorun olmaz yani
-
@Lex-fori sıhhiye dolmuşlarıda gazinin önünden geçiyor batıkent metrodan inince 220 uzak kalır. dolmuş metro önünden geçer
-
Arkadaşlar selam , Ankara'yı çok iyi bilmiyorum . Eskişehir'den hızlı tenle ile sınava gelicem . Tevfik ileri andl. imam hatip lisesi'ne Gar'dan nasıl giderim ?
-
@derbeder31 hocam gar'dan çıkıp atatürk kültür merkezinin önüne doğru yürüyün zaten yürüme mesafesi beş dakika bile değil .Atatürk kültür merkezinin önünden de keçiören'den gelen beyaz tabelalı beşevler dolmuşu var onunla o lisenin tam önünde inersiniz
-
@deftoness eyvallah hocam tesekkürler
-
Arkadaşlar İstanbul'da gireceğim ben de sınava Ytü Davutpaşa kampüsünde Anadolu yakasından sınava gideceklere veyahut orada okuyup mezun olanlara sormak istiyorum.Ben Beykoz'dan gideceğim Kavacık Köprüsünden"522B" ye oradan da "41AT" otobüslerine bineceğim yazıyor internette.Bilen arkadaşlar bu güzergahın takribi ne kadar sürebileceğine dair bir fikri varsa paylaşırsa sevinirim.Otobüsle çok uzun sürüyorsa şayet hususi araçla gideceğim.
-
@sofuoglu Ben de anadolu yakasindan gidicem.Metrobusle Merter'de inip metroya binicem.Ben daha once bi kere gitmistim Davutpasa kampusune bu guzergahla 1 saat 40 dk falan surmustu
-
@sofuoglu hususi aracın varsa onla git pazar günü sabah acık olur tahmini 30 dakikadan gelirsin.