VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
Uzmanlaşmaya emek değer dedim ben ikisinide kapsadığı için
-
Aile hukuku soru sayısı gereksiz fazlaydı nişanlanma evlilik Vs. Birçoğumuz ordan beklemiyordu sanırım
-
@iyimser16 hocam onu hatırlamıyorum muhasebe sorusuydu galiba
-
Dolaysız temsil vardı. Kambio senedi-adi senet sorusu vardı. İcrada 89u sordular 7gündü. Toplam ürün eğrisinin tepesi vardı marjinal ürün 0 olacaktı. Tam tamamlayıcı malların grafiği vardı. 4 yıllık lisans zorunlu olursa ne olur sorusu vardı
-
arkadaşlar tahminen kaç güne açıklanır sonuçlar?
-
@işsizmemur 30 gün diye düşünelim hocam zaten öyle demişler. Vakıf katılım forumunda olanlar da bilir her gün öldük öldük dirildik. En iyisi 30 gün
-
Hukukta takas ile ilgili soru vardı 2 taneydi sanırım
-
@keyness eksik borçlarla olan şıkkı işaretledim
-
Iktisat problem sorusu vardı avc sorusu kaç buldunuz arkadaşlar 10 buldum ben emin olamadım
-
@keyness doğal ürün olarak düşündüğümden agacin meyvesini kanun gereği bütünleyici parça dedim
-
@keyness şıkları hiç hatırlayamadım. Ama aklıma borca karşılık motosiklet verme vardı. Ben borcun ifası dedim ama borcun yenilemesi gibi geldi sonradan da
-
@samet06 4 yıllık lisans sorusu işgücü ile ilgili olan soruydu herhalde demi. Ben eğri üstünde aşa yönlü hareket olacağını düşündüm
-
@samet06 hocam o takas sorusu değildi.borcun yenilenmesi olacak o
-
@samet06 tutarlar aynı mıydı hocam yoksa farklı mıydı
-
@iyikötüçirkin denetmi hazine müsteşarlığı yaparmış hocam(tutmuş bnm ki) abi borsa bu altın borsasası döviz borsası fln oluyor yaa öyle düşündüm ben, mesala izmir"de meyve sebze borsası gbi bişey vardı ben o şekilde düşündüm ama ne olur bilmiyorum
-
atıl kapasıte oranı sorusu neydı ya ben ortalama degısır malıyet dedım , md saga kayar dedım ama iktisatta da gsyıh artar dedım tam hatırlamıyorum ,hukukta adi senetle kıymetlı evrak arasındakı fark vardı ,stok devır hızı vardı maliyede 4 buldum sanırım , asıt oranı 1,3 , özkaynak karlılık oranı vardı 45 yaptım ,anonım sırket halka kapalıysa hısse senedı cıkaramazdı sadece halka acık degıl mıydı o ,göturu usul degıstırme yılı vardı 2 yaptım ama emın degıl ,otomatık ıstıkrarlandırıcı sorusu artan gelır oranı ,bi de iradı malıye polıtıkasında kullanılmaz vardı galıba o da otomatık ıstıkrarlandırıcı yaptım,kdv 24 26 ,malıyede bir muafıyet oranı vardı attım %25 yaptım ,hukukta 1.ıhbarnameden sonra itiraz etmezsek nolur vardı ,din degıstırme ozel bosanma sebebı degıl ,iktisatta dogal enflasyon orani yaptim ,bi tane philips egrisi vardi ,maliyede carpani bnde 300 yaptim ,tvs sorusunda indirilmeyecek gider sorusuna yurutulen faiz giderleri dedim biraz karisik yazdim arkadaslar kusura bakmayin yine hatirlarsam yazarim ,hepimize gecmis olsun
-
İflasa tabii olmayanı SGK yaptım ama bildiğim kadarıyla SGK tacir sayiliyor. Tacirler de iflasa tabi olduğuna göre aklımda deli sorular
-
@keyness tutar vermemişti ya! 10.000lik borca karşılık motoru vermişti
-
@iyimser16 hocam finans borsası diyordu yalnız aklıma borsa İstanbul geldi.
-
@iyikötüçirkin ben sol üstteki noktayı işaretledim. İşgücü azalacak ama eğitim düzeyleri arttığı için üretim olanakları gelişecek