VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@lessismore vergi kapasitesi idi
-
@summer ilk cumle p.perfectti diye hatirliyorum. digeri de perfect oluyordu o yuzden ama belki yanlis gorduysem dogrudur sizinki. Belkide fiil have in cekimiydi tam hatirlamiyorum
-
@işsizmemur hocam orijinden cikmasi onemli degilki. Esneklikle egim ters orantilidir. S1 egiminen buyuk olandi yanlis hatirlamiyorsam. Egimi en buyuk olanin esnekligi en dusuktur yani esit degil hicbirisi
-
@keyness 70 yaptim
-
@samet06 eksenler disindaki faktor (egitim) arttigi icin konumu degismesi lazim dedim. Ustteki egrinin sagindaki noktayi yaptim z idi sanirim
-
@voshue empower degildi onun cevabi. Deploy olacak. Kadinlarin calistigi isyerleri ile ilgili soruydu. Deploy anlamina cambridge : birkisiyi efektif sekilde kullanmak olarak yazmis. Anlam tam oturuyor yani. Bende empower yaptim cumleleri anliyorum ama cok kelime eksigm var ordan gidiyor.
-
@iyimser16 hocam talep egrisi degilki butce dogrusu egimi sormus -1/3 cevap
Max x miktari 30/6 =5
Max y miktari 30/2 =15
Cevap -5/15 yani -1/3Uzmanlasma sorusuna k. Ustunlukler dedim. Cunku karsilastirmali ustunluk varsa mutlak ustunlukte vardir ancak tersi durum sozkonusu degildir yani mutlak üstünlük varsa k.ustunluk olmayabilir.
Ayrica her iki modelde tam uzmanlasmaya dayalidir. Ben bu sekilde dusunup ricardo yaptimKeynesyenleri iki temel tezi vardi.
Harcama carpani ve yatik kisa donem as yaptimFaiz vade sorusu iktisat
Ters orantili olan bir sik vardi vade artarsa faiz azalir gibi -
@requescatinpace ben cok emindim past tense oldugundan ama siz past perfect hatirliyosunuz baska bi arkadas present tense hatirliyo benim de kafam karisti
-
@summer hocam valla bazi sorulari tam hatirlayamiyorum ama benim yaptigim cevap so has
Susan has ....
Cumlenin devaminda fiil varmiydi yoksa fiil have miydi bilmiyorum. Benim yanlis olsada baraj sikintisi yok 30 olana kadar 29 olsun dogrum. ins seninki dogrudurIng relative sorusu neydi tam olarak hatirlayabilen varmi
Birde iktisatta takıldığim soru vardi monopolcu rekabet. Cevaba piyasada aksak firmalar mevcuttur dedim ama hic emin degilim yanlistir buyuk ihtimal
-
@requescatinpace Ben o soruda has oldugunu bile hatirlamiyorum.Relative sorusunda ben which yapmak istedim o yoktu siklarda.ya where yaptim ya da of which yaptim hatirlamiyorum hangisini yaptigimi.ilk oturumda ben panikledim g.yetenek de kolaydi ama surem yetmedi
Alan iyi gecti benim muhendislikten girdim ekonomi testimiz sizden farkliydi bizim.Ekonomiden 30 ustu dogru bekliyorum uzman yardimciligina cagirsalar yeterli benim icin bakalim
-
Arkadaşlar havale iliskisi yazili olmak zorunda mi ?
-
Borçlu temerrüdü ile ilgili soruyu hatırlayan? ve rehnin paraya çevrilmesi yolunda kullanılan yöntemle adi senet kıymetli evrak farkı vardı hukukta
-
Arkadaşlar işgücü sorusunu hatırlayan var mı tablolu olan soru? Ben yüzde 65 dedim
-
Arkadaşlar İngilizceden geçemedik alan iyiydi diyelim uzmanlık için çağırıyolarmi tecrübeli bilgi sahibi olanlar ?
-
gy de adana ve bursadan çıkan 110 ve 90 km hızlı araçlar karşılaşmadan 1,5 saat önce aralarındaki mesafe ne kadar diye bir soru vardı. çözebilen var mı? bilgiler eksik geldi bana.
-
@zamangeciyor 110 +55 + 90 +45 :300
-
........
-
Genel yetenekte mod sorusu vardi gun soruluyodu.C.tesi miydi cevap cok hizli yaptim emin degilim o yuzden
-
@summer b şıkkıydı ama ismini bilmiyorum görsem tanırım
-
@asdasd onun cevabi 70 olmasi lazim