VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@bjk34 hocam cikmis soru 2008 vakifbank artiyor her ikiside
-
@qq12 ingden kaç çeviri vardı hatırlıyormusunuz
-
@fablo 3 İng-Türkçe, 3 Türkçe-İng vardı sanırım. Hafızam çok iyi değil.
-
@qq12 8 tanede paragraf vardı sanırım rahat 20 soru gramerdi o zaman nasıl bir sınav oldu anlamadım ilk oturum , ancak alan sınavını yapmasalarmıs olurmus halkbank soruları daha iyiydi
-
Hepsinden barajlari gecersek mulakata kalabilir miyiz ? Alanim cok guzel gecmedi
-
@voshue önceki yıllarda kalınmış
-
@requescatinpace hocam bu çıkmış bi soruydu . Orjinden tüm çıkan eğrilerin esneklikleri eşit oluyor.
-
arkadaşlar cevabı -1/3 olan eğim sorusu ve s1=s2=s3 sorusuyla ilgili sayfalarca neyi iddia ediyorsunuz anlamış değilim. hiç bilmiyorsanız bari bir konu anlatım kitabından bakmak bu kadar zor olmamalı. ayrıca kpss'ye ortalama düzeyde hazırlanmış her insan 2012'de çıkmış o sayıştay sorusunu çözmüştür en kötü açın bir çıkmış soru kitabından bakın bir zahmet. hayret verici gerçekten ya...
-
sınava gelecek olursak, gy basit, ingilizce muallak, alan kısmında hukukta 40 sorunun yarıdan fazlasının borçlar+medeni olması baya enteresandı. iktisat hayatımda çözdüğüm en yüzeysel testlerden biriydi etliye sütlüye bulaşmadan herkesin bilmesi gereken şeyleri sormuşlar ve yaklaşık 10 soru toplam/marjinal/ortalama ürün ve maliyet grafikleriyle bağlantılıydı. (şahsen işime geldi) maliyeye sınavı bitirdikten sonra göz gezdirdim ve gözucuyla 10'a yakın soru çözdüm bence bazı sorular dışında basitti. tek incelikli alan muhasebeydi orijinal sorular vardı fakat bilen için yapılamayacak düzeyde değil diye düşünüyorum. çok fazla banka bilanço sorusu olması bana can sıkıcı geldi. sonuç olarak kolaysa herkese kolay zorsa herkese zor, halkbank'taki gibi yine soruların düzeyinin belirleyici olmayacağını düşünüyorum maalesef mevzu ilk 150 arasına girmek. herkes için hayırlısı olsun.
-
@requescatinpace Evet P=AR tüm piyasalarda geçerlidir böyle bir cevap vardı,aklıma bir başka gelen de kısa dönem phılıps eğrisi ile uzun dönem phılıps eğrisinin kesiştiği yerde doğal işsizlik oranı oluşur..Yalnız o soruda eğim değil esneklik soruyordu eğimler tabiki farklı yalnız bütün doğrular orijinden çıktığından esneklikler eşitti..
-
Arkadaşlar VIOP ve BIST olarak iki borsa yok mu, Ben mi yanlış hatırlıyorum
-
Bence sınav oldukça basitti sadece dikkat gerektiriyordu muhtemelen ingilizceyi gerçersem mülakata kalırım iktisatta taş patlasın 10 yanlışım vardır muhasebe sıkıntılıydı biraz o da banka muhasebesi sormuşlar ondan takıldım biraz stok amortisman falan baya kolay sorulardı bence hukuk konusunda yorum yapamıyorum ama şartı sağlarım muhtemelen
-
Muhasebenin son sorusu efsaneydi
-
@hopa-- hocam bilmiyorum siz iktisat mi okudunuz. Umarim okumamissinizdir. Yani su egrilerin hepsine ayni esneklige sahip diyosaniz birakin sinavlara hazirlanmayi https://www.e-education.psu.edu/ebf200wd/sites/www.e-education.psu.edu.ebf200wd/files/images/0203b.jpg
-
@A.Chahechouhe hocam yanlış anlamadıysam o sorudaki orjinden çıkan doğruların farklı esnekliğe sahip olduğunu mu söylüyorsun
-
Arkadaşlar merhaba,
E Y T L olan soruyu nasıl çözdünüz? -
@buralardayeni kenar sayısının iki katı
-
@ucanizmirli tabii ki hocam o egrilerin esneklikleri ayni demek icin iktisat bilmemek lzim
-
@asdasd Hangi soru hocam hatırlıyor musun?
-
@A.Chahechouhe buyur hocam bunu buraya bırakayım :))) hepsinin bire eşit yani hepsinin esnekliği aynı