VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
Benim olmamis sonuclarimizi mail atip mi isticez teftis kuruluna
-
nerden baktınız ben bulamadım
-
netlerımızı ıstesek gönderirler mi acaba deneyen varmı?
-
Ben simdi mail attim.tc ve ad soyad yazip teftis.sinav@vakifbank.com.tr adresine.Gecen senekiler boyle yapmis
-
@summer peki dönüş ne kadar sürede olmuş hocam onlara ?
-
150 kişiyi doldurmuşlar acaba hepsi ing geçti mi? İnsan şüphelenmiyor değil bakalım mail attık yarın dönerler galiba
-
Müfettişlerin mülakat sürecinden sonra mı uzmanlık teklif edeceklere email yollanır ? Bu konu hakkında bilgisi olan var mi. Süreç yine uzar. Geçen sene Mayıs sonunda uzmanlık için mülakata girildi
-
- Kez girdim ve yine olmadı. Artık vakıfla yolları ayırıyorum. Bir daha girmeyeceğim. Uzman yardımcılığı teklif ederlerse hayır demem tabi.
-
@asdasd Hocam benimde olmadı nasip diyoruz yapcak bişey yok sonuçlarımı görmek için teftis.sinav@vakifbank.com.tr adresine mail attım cevap veriyolar mı burdan bilginiz var mı ?
-
@ambitious geçen sene cevap gelmişti ama o adres miydi bilmiyorum.
-
@hopa-- Ertesi gun cevap gelmis.yani yarin donus aliriz
-
@summer sağolun
-
benimde olmamış arkadaşlar. Ama gerçekten Vakıfbankı tebrik ediyorum. Adamlar bu kadar süre içinde hiçkimseyi oyalamadan listeyi açıkladı. Yarında inşallah sonuçlarımızı görürüz. Kurumsal bir firma olduğunu tekrar kanıtladı.
kazanan arkadaşları tebrik ederim. Diğer arkadaşlarada başarılar dilerim. Hepimiz için hayırlısı olsun. İnşallah en kısa zamanda uzmanlık için teklifler başlar -
Teftiş süreci tamamlandıktan sonra oluyor uzmanlık için mülakat oluyor genelde o da mayıs sonunu bulur
-
@asdasd bankacı olmayı o kadar istedim ki.. ben de ilk kez girdim ama sizi çok iyi anlıyorum. Umarım sinav ve meslek hayatı olarak sizi yıpratmayacak bir yola denk gelirsiniz. Bir kez daha anladık ki liyakat ve bilgi, şansın ve idealistliğin gerisinde.
-
Süreç epey uzun görünüyor değerlendirme merkezi çalışması ve kişilik envanteri hakkında bilgisi olan var mı?
-
@pek12 sınav bence çok zor bir sınav. İlk bölüm için konuşacağım: Örneğin yds bir soruya 3 dk, ALES bir soruya 1.5 dk verir. Bu sınav ikisinin karışımıydı ve 1 dk süremiz vardı. Oysaki ikinci bölümü bir saat önce bitirip çıktım. Dengesiz bir sınavdı bence. Kamu bankasında müfettiş/uzman olmak isterdim. olmadı. Artık bundan sonra banka sınavına falan girmem. Aslında liyakat var da şans Yok bende. Daha sonucum gelmedi ama 2-3 soru ile kaybettiğimi düşünüyorum.
-
@asdasd süre meselesini vakifbanki aradım gorevliyle konuştum, verdikleri cevap "vakifbankta müfettiş olmak kolay birsey değil" oldu. Ben de süreyle değil soru kalitesiyle eleme yapilsın herkesin potansiyelini gosterebileceği kadar süre verilsin dedim. Burda "yapan yapiyor" diyenleri de anlamıyorum. Bizzat mulakati gecen biri bana (calışma değil) uyguladığı sınav taktigi ve referansından bahsediyor. Nasil adil bir sinav olduğu soylenebilir?
-
Kazananlar Facede grup açalım
-
@MutadisMutandis katılıyorum açalım