VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
Toplamda 150 kisi alinmayacakmiydi zaten bu kisiler mulakata giricek degilmi?
-
Sonuclar sadece mail atanlarami gonderilcek resmi bir aciklama olmuyormu? Ilk kez boyle bir sinava giriyorum tecrubesizim
-
@selinn Bunlar mülakata kalanlar alınacak kişi sayısı 50yi geçmez
-
Arkadaşlar mail atacağımız adres nedir?
-
bende geçmişim
-
@iyimser16 Bir sayfa geriye giderseniz yazdim adresi.Yazmaya usendim suan.Gecen sene o adrese atmislar
-
Bende geçmişim arkadaslar maili yarın atarım burayada yazarim bilgilendirme amaçlı
-
arrkadaçlar bulmaıyorum
lütfen link atarmısınız -
-
Dün akşam mail atmıştım şimdi geldi sonuçlar
Gy 20/20
ingilizce 22/18
Hukuk 25/15
iktisat 27/13
Maliye 23/17
Toplamda 59.37 puan -
@elainebenes hangi adrese atmıştin teftiş.sınava mi acaba
-
Genel yetenek 19 dogru
Ingilizce 21 dogruMuhendislik 21 dogru
Bilgisayar 20 dogru
Ekonomi 33 dogru
Uzmanlik icin cagrilir miyim arkadaslar
-
@atiba teftis.sinav@vakifbank.com.tr bu adrese atmıştım
-
@elainebenes eyvallah bende attım ana gelmedi bi sorayım dedim
-
@elainebenes saat kaçta attınız maili ona göre bi çıkarımda bulunayım
-
@üyeadı5 dün akşam 8de atmışım
-
Ben az evvel attım birkaç dk içinde hemen cevap geldi.
Gy: 32 doğru
İngilizce: 36 doğru
Hukuk : 22 doğru
Ekonomi : 18 doğru
Maliye : 31 doğruHukukun belli bolumlerine ve mikro iktisata hiç çalışmamıstim henuz o da çok net belli etti kendini. İktisattan geçseydim de çağrılır miydim bilmiyorum ama yine de sadece birinden kalmış olmak üzücü tabi. Neyse sağlık olsun. Allah herkesin gönlüne göre versin. Hakkımızda hayırlısı.
-
@zeljko hocam ing özellikle gayet iyi yapmışsınız ama nasipbu olmayınca olmuyor bende baya umutluydum lakin olmadı inş diğer sınavlara artık
-
@elainebenes teşekkür ederim yanıtınız için
-
@üyeadı5 ben birinci kısımda pek problem yaşamadim acikcasi tam bekledigim gibi hukuk ve iktisat düşük geldi. Tabi ki nasipten ote yol yok. Ama ne yazık ki ben henüz borçlar hukuku, ticaret hukuku, icra iflas calismamistim hiç ve mikro itisat. Bu da çok net göründü. Ben mesajımı aldım. KPSS için önümüzde çok kıymetli bir zaman var en iyi şekilde değerlendirmek gerek. Hayırlısı hepimiz için