VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
cevap atmaz olsalardı daha iyiydi hepsinden zar zor barajı geçmişim puan 63 kpss böyle olursa vay halimize kpss'ye göre kolay bir sınavdı (alan)
-
Diğer arkadaşların da belirttiği gibi sınava başvuru yaparken girdiğiniz mail adresiyle mailinizi gönderin.Ben dün gece başka bir mail adresinden gönderim yaptığım için geri bildirim almamıştım,yaklaşık 2-3 saat önce kaydolurken girdiğim mail adresiyle mesaj attım ve tc kimlik numarasını girmediğim için bana tc kimlik numaranızı da yazar mısınız şeklinde geri dönüş yaptılar.Beklemedeyim muhtemelen 1-2 saat içinde geri dönüş alırım diye düşünüyorum.
-
@dr.-price banada ayni sekilde henuz yanit gelmedi sizinle ayni saatlerde atmisiz:/ bu mail atip sonuc istemekte ne enteresan keske direk herkesin mailine direk atilsaymis
-
@sofuoglu oh hocam siz bi de baya mesajlaşmışsınız valla. emin olduğum halde diğer mail adresimden de attım şimdi
-
genel yetenek 28/10/2 boşum varmış ilginç
hukuk 27/13
ekonomi 30/10
muhasebe 28/12
İngilizce 26/14Puan 70.62
kazanalara hayırlı olsun -
@pek12 öncelikle tesekkur ederim dostum ama ne yazık ki ise yaramıyor. İngilizce'ye gelince, çocuklugumdan beri Ingilizce ile haşır neşirim. Lisede bir yıl hazırlık okudum. 6 ay kadar Amerika'da kaldim. Yine 6 ay Avrupa'da kaldım Almanya ve Avusturya'da. Ama yurt dışı deneyimlerim "listening" dışında pek katkısı olmadı bunun sebebi de belli seviyede ingilizce bliyor olmamdı sanırım. Zaten listening de bu tip sinavlar için bir önem arz etmiyor. Amerika'lı bir kız arkadasim olmuştu yaklaşık iki yil kadar İstanbul'da birlikte yaşadık. Dünyanın çeşitli ülkelerinden bir sürü arkadaşimla hala görüşürüm.
Bunların yanında İngilizce makale okuyorum hala kendi alanimla ilgili ve yabancı basın takip ediyorum. CNN International BBC gibi kanallardan özelikle takip ettigim programlar var mesela kaçırmam. En kötü podcastden muhakkak dinlerim. Ben hala bilemdiğim kelimeleri bir kenara not edip öğrenmeye çalışıyorum mümkün mertebe. Bütün bunlari severek yapıyorum bu arada. Böyle olunca da 3 yanlışı nerede yaptım diye düşünüyorum (1 boş). Ama oluyor tabi sınav anında gözden kaçan şeyler olabiliyor ya da dikkatsizlik ve ya ne yaparsaniz yapın %100 hakim olamıyorsunuz ve öğrenme süreci bitmiyor.Son olarak nacizane tavsiyem mümkün olursa sadece Ingilizce için bir 6 ay ayırın derim. Süre tabi sizin ingilizce bilginize ya da çalışma, öğrenme kapasitenize göre farklilik gösterebilir ortalama bir süre söylemeye çalıştım.
-
@Mighty aynen nasıl torpil buldunuz onu bir paylaşın
-
barajı geçip kazanamayan var mı
-
Bana hala dönüş olmadı , bekleyen var mı benim gibi ?
-
@Zach gece 1 de attım hala bekliyorum
-
@nedret Sonucunuz nedir hocam ?
-
..........
-
@totti sizin oldu mu ?
-
@Zach evet ben de dün aksam 9 gibi attım hala sonuç gelmedi
-
@ceycey Peki hocam sonuçlarınız nedir olumlu , olumsuz ?
-
@dr.-price ne güzel dedin. Aslında hakettiğimiz muameleyi gorüyoruz. Sadece hakkını arayan kurunun yanındaki yaşlara sorun oluyor kimsenin rahatsız olduğu yok.
-
Arkadaslar uzmanlik mi teklif ediliyor sadece yoksa ic kontrolorlukte mi
-
@Zach olumsuz
-
@zeljko kardeşim sular seller gibi yazmışsın maşallah sana çok imrendim, dolu dolu yaşamışsın. Ankaraya yolun düşerse gel bi çayımı kahvemi iç Eminim bu donanımla sırtın yere gelmez. Yolun açık olsun.
-
Ben de dün yolladım daha cevap Yok