VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
Arkadaşlar ben dün gece 12 sıraları attım ve TC kimlik numaramı mail de belirtmedim sadece isim ve soyismini yazarak sınav sonucuma dair bilgi almak istediğimi belirttim.Geri dönüş alan arkadaşlar attıkları mail de TC kimlik numaralarını da belirtmiş miydi?
-
@zeljko ekonomiden baraj altı kalmasaydın içerdeydin özellikle ilk bölüm çok iyi
-
genel yetenek 22
hukuk 23
ekonomi 23
muhasebe 27
ingilizce 22 malesef . Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun . Uzmanlık için şansım var mıdır acaba ? -
@sofuoglu bende tc belirterek attım ama henüz cevap gelmedi
-
@totti tamamdır hocam sağolasın,biraz daha bekleyeyim gelmezse tc kimlik numarası ile beraber tekrar göndereceğim maili artık.
-
Arkadaşlar sınava girerken verdiğiniz mail adresi ile gönderin . Ben de dün gece attım gelmeyince sınava girdiğim mail adresimle tekrar gönderdim 15 dakika içerisinde gönderdiler sonuçları.
-
@derbeder31 bende o maille attım ama gelmedi bidaha attım maili bakalım nolca
-
Mülakata kalıp sınav sonucunu öğrenen var mı ?
-
@totti En geç öğleden sonra gönderirler hocam
-
Ya da bütün barajları geçip mülakata kalamayan var mı?
-
2 saat önce mail attım cevap gelmedi . Sınavı geçemedim ama geçerim diye düşünüyordum
-
genel yetenek 33/7
hukuk 25/15
ekonomi 22/18
Maliye 25/15
İngilizce 20/20Puan 66.62
-
genel yetenek 31 9
ingilizce 6 34
hukuk 27 13
iktisat 22 18
muhasebe 26 14
puan 66.25
ingilizce yoktu uzmanlık tan çağırırlar diye girdik şans var mi acaba -
@Forza bildiğim kadarıyla mülakatı geçen e bilgilendirme yapılmıyor sınav doğruları hakkında
-
Genel yetenek 30/10
İngilizce 18/22
Ekonomi. 28/12
Hukuk. 31/9
Muhasebe. 31/9
Son puan: 75.00
Uzmanlık için şansım var mı ? -
@Leviathan 70 üstünün şansı var sizinki çok yüksek hocam
-
@zeljko süre sıkıntısına rağmen ilk bölüm için başarınızı kutlarım. Özellikle ingilizce başarınızı. Mümkünse ingilizce için çalışma taktiğinizi bizimle paylaşabilir misiniz?
-
@Forza VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı içinde söyledi:
Mülakata kalıp sınav sonucunu öğrenen var mı ?
hocam bende merak ediyorum onu. ama geçen sene listeye girenlere açıklamamışlar
-
Arkadaslar uzman yardimciliginda 60 puan siniri var mi bilen birisi cevap verebilir mi
-
birkaç kişinin yazdığı gibi teftis.sinav@vakifbank.com.tr adresine dün akşam 9'da mail attım hala cevap gelmedi. bu mail attığı gibi cevap gelen arkadaşlar başka bir adrese mi gönderdi acaba? bendeki sıkıntı ne anlamadım... aslında kazandığımı, yanlış hesapladıklarını falan mı fark ettiler yoksa (umut fakirin ekmeği)