VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@asdasd ben de İngilizceye takılmışım umarım geri dönüş yaparlar.
-
@squirrel Hocam bu sorunun cevabını ne ben bilebilirim ne de burada ki herhangi birinin bileceğini zannetmiyorum o bankanın inisiyatifinde olan bir şey ama müfettişlikten elenenlere teklif yapıldığını duydum onların alımları bitince de büyük ihtimal baraja takılan kişilerden çağırmaya başlıyolar ihtiyaca göre
-
Arkadaslar bende dun mail atmistim az once geldi cevap bekleyin biraz gelir muhakkak
-
Ya ben başvururken mailimi yazmamışım sanırım:( saat15 gibi attım bakalım atcaklar mı cevap.
-
@ambitious bilinemeyeceğinin fakındayım da geçen yılla ilgili tanıdıgınız oldugu için eğitime katılanlardan sayı vs hakkında bilginiz var mı acaba diye sormuştum ,teşekkür ederim.
-
Benim de şimdi geldi
Genel yetenek: 26d 2y
Ingilizce: 26d 14y
Hukuk1: 21d 19y
Hukuk2: 21d 19y
Hukuk3: 25d 15y5 aşamadan 4ünü geçip sadece ingilizce 2 soruyla kaybetmişim çok üzgünüm..
-
@ambitious teşekkürler hocam. hayırlısı inşallah bi çağrılma durumu falan olur.
-
Ben hala bekliyorum
-
@pek12 puan kaç hocam
-
@Zach ben de hala bekliyorum hocam.
-
Gy:35 doğru
Ing:22 dogru
Hukuk:29 doğru
İktisat:32 doğru
Maliye:29 doğru ile olmadı hayırlısı olsun puan:78.12 -
@torpil-siz 58,75 kardesim.
-
Ben sabah 11 gibi gönderdim ve hemen ardından tc kimliği de yazar mısınız şeklinde geri dönüş yaptılar ve ben de akabinde tc kimliği gönderdim ve hala beklemedeyim.Mesai saatleri içerisinde mi geri dönüş yapıyorlar acaba akşama mail gelme ihtimali nedir sizce
-
@sofuoglu hocam benden tc istediler gönderdikten 10 dk sonra cevap geldi
-
Acaba neye göre geri dönüş yapıyorlar aradan 6 saat geçmiş hala mailime cevap gelmedi...
-
@ambitious benim puan 67 sadece ing takıldım sizce şans var mi aranmak icin
-
Arkadaşlar ben gece 1 de attım. Biraz önce tcnizi atın diye msj geldi attım yine yok:(. Mesaiden sonra yarına mı kalır
-
@hashus yahu benim gy hariç doğrular sizinkinden fazla ama puan daha düşük gy baraj altı kaldım diye hesaba katmadılar mı ki ing 70
-
@üyeadı5 bi fikrim yok hocam valla
-
@ucanizmirli hocam bendede durum aynı gy den gitti malesef ing 70 sizin puan kaç geldi peki bana benimki düşükmüş gibi geldi