VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@adem-simit kardeşim aynı durumdayım sabah tc'nizi atın diye mesaj geldi ve hala geri dönüş yapmadılar
-
Hocam benim de Gy 27 hukuk 27 maliye 26 iktisat 20 ingilizce 19 ,ingilizceden baraji gecemedigim icin uzmanliga kalma sansim yalan olur diye dusunuyorum ama bir umut bekleyecegjm yine de
-
Arkadaşlar son puanı 70 ve üzeri olup sınavı kazanamayan var mı? Varsa gönderiyi beğensin çok muyuz az mıyız tespit edelim.
-
@asdasd Ben varım
-
@asdasd benim de son puan 75 ama İngilizce'den kaldim
-
@asdasd 78 le aciktayim
-
Ic kontrolorluk teklifi yapiliyor mu? Yoksa ayri bir sinav mi yapıyorlar
-
Arkadaşlar ziraat bankası en son 2015 de sınav açmış.Birkaç yılda bir açıyor sanırım. Bu sene ilan açarlar mı? Fikri olan varmı?
-
Sadece İng kalmışım zaten beklediğim bişeydi uzmanlık için ararlar kanısındayım
-
@nedret hocam ziraatte genel müdürlükte uzman arkadaşım var, şubat mart gbi ilan açıklanacağına dair dedikodular var, sırf bnm bildiğim 250 kişi fetö"dan dolayı atıldı ve yoğun ihtiyaç var dedi. Ama başka bi yerde de ohal bitip ortalık düze çıkana zirraat sınav açmayacak diye okudum. Sözün özü Allah bu fetonunda yandaşlarınında belasını versin bu şerefsiz köpekler yüzünden kimse kıpırdamıyor, sınav açmıyor.bizde bekliyoruz:(
-
Arkadaşlar , süreç ile ilgili grup kuruldu mu facebook?
-
Degerlendirme merkezi calismasi nedir n degildir bilen var midir ?
-
@voshue VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı içinde söyledi:
Degerlendirme merkezi calismasi nedir n degildir bilen var midir ?
ayrıca o değerlendirme çalışması bizimle birlikte mi yapılıyor?
-
Arkadaşları uzmanlık kriteri neye göre benim de son puan 72.5 bir tek ingilizceden kalmışım
-
bankadaki maaşlar hakkında bilgisi olan var mı? müfettiş, uzman yard, iç kontrolör? (ikramiye temettü dahil ortalama)
-
dün akşamüzeri 4 gibi mail atmıştım ancak benim sonucumu hala göndermediler..
-
Hepsinden basari saglayip listede olmayan var mi ?
-
Arkadaşlar öncelikle hepimize gecmis olsun. Benim puanim 73 civari ve 1 soruyla kaldim. sizce uzmanlik gelir mi gecen seneki tecrubeli arkadaslar bilir. ve uzmanlik maaşlari ve tazminatlari hakkinda bilgisi olan var mi ? Ve en onemlisi uzmanlar temettü aliyolar mi ?
-
cuma günü sonuç için mail atıp gelen var mı acaba?
-
@darkness uzamanlarda temettü alır fakat başladıkları yılı kapsamaz