VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
Gy:26
Hukuk:25
Ekonomi:23
İngilizce:20
Maliye:30Bakalım nolacak sonumuz hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar netler nasıl olunca uzman yardımcılığına çağırılıyor? 31 doğru 9 yanlış genel yetenek, 24 doğru 16 yanlış ingilizce ile gelir mi sizce ?
-
.........
-
@üyeadı5 yok hocam ingilizceyi puanlamaya katmıyorlar.ingilizcesiz hesaplanıyor puanlar
-
@merhaba sayın meslektaşım dil hariç güzel puanların var maşallah. bence bu birikimle direkt hakimliği zorla mülakata kalırsın:)
-
@Forza ok hocamda saçma bi puanlama çıkıyor ortaya o zaman yani uzmanlık tekliflerini puana göre sıralıyorlarsa işim kötü gy ort düşürüyo ing den 70 bi anlam ifade etmeyecek mi acaba offf ya ne saçma bi politika yürütüyor bu banka:(
-
@üyeadı5 Son puana göre mi uzman yardımcılığına çağırma yapıyorlar acaba ?
-
@End-Müh bilmiyorum ki öncelikle müfettişlik mülatından elenenlere teklif yapılıyor sonrasında açık olması dahilinde diğerlerine yapılıyor ama işte o aşamada hangi kriteri baz alıyorlar bilmiyorum
-
@üyeadı5 Teşekkürler hocam
-
Ingilizcesi halkbank sinavina gore nasildi? Bilen var mi? Pisman oldum bu sinava girmedigime . Ing cok zor dediler.
-
@hashus netleriniz gercekten cok guzel.kpss dede derece yaptinizi dusunuyorum.bu sinavda yds puanim ve alanim olmssina ragmen yetistirmek cok zordu.gercekten bukadar maliye ve iktisat netini nasil yaptinizi merak ediyorum.arti gy cok cokk iyi.
-
kazanan arkadaslardan sonucunu merak edip mail alabilen oldu mu yanitlari ?
-
@rebelious teşekkür ederim hocam matematik temelim iyi olduğu için öyle bir net geldi kpss de derece yapmadım bu arada p35 86 ama işte ingilizce olmayınca olmuyor hayırlısı olsun
-
@hashus hocam hukuk ve iktisat hangi kaynaklardan nasil calistin ya da çalışıyorsun rica etsek paylaşır mısın?
-
@zeljko Hocam iktisati tufan Samet ten çalıştım hukuguda konsensustan
-
@hashus eyvallah hocam Tufan Samet'in themis kitabı mı?
-
@hashus benim kpss puajim o civarlarda yds puanim var ama yani bu netler gercekten insan morali bozuyor yani.maliye hangi kaynak calistiniz iktisatuda yalayip yuttunuz belliki.sayistay girdinizmi?
-
@zeljko insallah kendimden suphe eder oldum rssmen yani sayistay kazancak adam resmenkaynak yazsin bakalim
-
@zeljko evet hocam
-
@rebelious maliyeye 4t den baktım hocam aslında iktisatida yalayıp yutmadım ama kolay geldi sayistaya girmedim hocam