VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
Arkadaşlar benimde gy 80 hukuk 70 ekonomi 75 muhasebe 77.5 ingilizceden kaldım bana teklif gelirim sizce bana bugün cevap geldi
-
@asdasd var
-
72.5 İngilizceye takıldım bende
-
Merhaba arkadaşlar, ingilizcede 57.5 ile başarısız sayılmışım ancak diğer sonuçların hepsinde başarılı yazıyor. Önümüzdeki dönemlerde uzm yrd veya farklı kadrolar için teklif gelir mi bilgisi olan var mı?
-
@muzlusut Teşekkürler hocam
-
Arkadaslar sinav sonucuna bakmak icin link atar misiniz
-
Yazimi eksileyen sivrizekali arkadas derdin ne.yaziyi eksileyecek ne buldun
-
@Teklif-eğrisi teftis.sinav@vakifbank.com.tr TC kimlik no ve isim soy isim yazarak mail atıp bilgi isteyebilirsiniz.
-
Halkbank uzman yard olup bu sinavi kazanan yada izni olmayip bu sinavi kazanan arkadaslar izin islerini nasil halletmeyi dusunuyorsunuz ? Bugun basladim ise bilgim yok yesillendirirseniz sevinirim .
-
Aranan oldu mu müfettiş bey tarafından? 15-26 Mart arası ev görüşmesi. 27 Mart - 5 Nisan arası İstanbul grup mülakatı sonrada bireysel mülakat olacakmış.
-
Ben de arandim bugün , süreç başladı arkadaşlar herkes için hayırlı olmasını diliyorum .
-
Öncelikle herkese hayırlı olsun.Kişilik envanteri testinin ne zaman gönderileceğine dair bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar beni. İktisat 32 D, hukuk 28 D ,maliye 22 D İngilizce 30 D, GY 14 D
Genel yetenektenn barajı gecemedim uzmanlık için şansım varmıdır? Haziranda askere gidicem cagrirlarsa şansıma askerde olurum :// sizce ne olur?
-
Arkadaslar merhaba. Uzmanlarin maaşları hakkında bilgisi olan yok mu ? Eger teklif gelirse düşünme zamanimiz olmaz. İstanbulda ev gecindirebilecek kadar olur. mu ?
-
@darkness VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı içinde söyledi:
Arkadaslar merhaba. Uzmanlarin maaşları hakkında bilgisi olan yok mu ? Eger teklif gelirse düşünme zamanimiz olmaz. İstanbulda ev gecindirebilecek kadar olur. mu ?
Hocam netleriniz nasıl?
-
@darkness YDS var ise 3.5 yok ise 3.3 bin TL ortalama herşey dahil
-
@preacher ilk sene temettü yok o kadar yüksek almıyorlar malesef 3 iyidir
-
@preacher dil tazminatı 200 tl mi sadece?
-
@johnleo hocam 1 soru ingilizceyle kaldim gy 33 iktisat 27 maliye 24 hukuk 32 . gelir mi sence ?
-
@preacher Teşekkürler hocam