VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@Doğruluk konu cok genisti ama mufettislik ekseninde donuyordu. Smart casual giydim ben , takimda giyebilirsin ama abes kacar diye giymedim acikcasi. Cidden istiyo musun onu ogrenmeye calisiyor felan filan.
-
@voshue benim 2 gün sonra Tek kişi gelecekmiş Şey CV istediler mi senden evrakların haricinde?
-
Size İstanbul daki mülakat ile ilgili e mail geidi mi?
-
Baslik cansiz kalmis , arkadaslar bireysel mulakata nasil calisiyorsunuz ? Nelere bakiyorsunuz ?
-
Ev ziyareti yapılmayan kaldı mı? Grup mülakatlar başlıyor artık
-
Uzman maaşı hakkında forumlara bakarken geçen sene vakıf sınavına giren bi arkadaş maaş için ikramiye temettü hariç 1500 net yazmış. umarım doğru değildir
-
@lessismore hiç vermeselermiş
-
Sanmiyorum ortalama 2.7 3.2 arasi degisir merak etmeyin. Baska kamu bankalarinda verdigim aralikta .
-
@lessismore Net aylık verilen maaş normalde az. 3ayda bir verilen maaş, yıllık temettü, 6 aylık performans primi, aylık prim vs ile 3 bini buluyor. Yani tüm bu verilen parayı toplayıp 12 ye böldüğünde eline ortalama @voshue nin dediği miktarlar gelir.
-
Ben Vakıfbank'ın sitesinde sonuç listesini bulamadım. Link ya da başka bir şekilde yardımcı olabilir misiniz acaba?
-
Grup mulakatina giren arkadaşlar size bire bir mülakat icin herhangi bir tarih ya da tarih aralığı verildi mi ?
-
İstanbula otobüsle gideceğim Mülakat sabah Orada takım elbise giyebilir miyiz? Öyle bi imkan tanıyolar mı? Giren arkadaşlar nasıl yaptılar acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim
-
@Memuriyet kardeşim yol üstünde lcw koton tarzı bi mağza veya bi avm görürsen rica et gir kabine değiştir, yok fln derlerse bi t-shirt fln al o bahaneyle değiştir.
-
arkadaşlar gurup mülakatında elenme diye bir durum yok değil mi yani herkes kurul mülakatına katılacak değil mi ayrıyeten kurul mülakatının ne zaman olacağına dair bir fikriniz var mı
-
@tutankamon mülakatlarda elenme yok. Herkesin her mülakata girme hakkı var. Mülakatlardan sonra değerlendirilip alım yapılıyor. Kurul mülakatı da nisan sonunda yapılabilir diye konuşuluyordu fakat belli bir tarih yok.
-
Değerlendirme merkezi çalışmalarına katılanlar oldu mu ? Katılanlar bu konuda bilgilendirirse çok iyi olur arkadaşlar
-
@totti
gy 29d 11y
Ing. 21d 19y
Muhasebe 24d 16y
Ekonomi 26d 14y
Hukuk 27d 13y
Genel puan:66.25
Sizce uzmanlık için şansım var mı? -
Arkadaşlar müfettişlik mülakatları ne zaman biter uzmanlık aramaları ne zaman başlar bilgisi olan var mı ?
-
@halilhy sözlü mülakat için bana verilen tarih 27 Nisan.10 gün sonuç açıklanma sürse,mülakattan elenenlere teklif götürüldükten sonra tahminen Mayıs sonuna doğru listeye giremeyen arkadaşlara mülakat davetleri gelir diye düşünüyorum.
-
26 27 nisan harici mulakat tarihi verilen var mi acaba ?