VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@MutadisMutandis açıklanmış
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Uzman yard bekleyen arkadaşlar varsa an itibariyle onların için süreç başlamıştır. 1-2 hafta içinde mülakat için aramalar başlar. İhtiyaca göre 60 üstü herkesin şansı var
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun , aramalar başladığı zaman da bilgilendirme yapalım burada birbirimize .
-
.........
-
Müfettişliği kazanamayanlar için aramalar başladı mı arkadaslar var mı değişik bi gelişme?
-
Bugün iç kontrolör olarak atandığıma dair tebligat aldım.Aramalar bu hafta sonlanır diye tahmin ediyorum.
-
@prometheus hayırlı olsun tebrikler.
-
@hopa-- Teşekkür ederim umarım sizlere de davet gelir .
-
@prometheus hayırlı olsun dostum bakalım biz de bekliyoruz teklif ancak iç kontrol sanırım arandı ondan ümit kesicez artık : )
-
@Zach Teşekkürler.17 kişi alındığını öğrendim telefonda ama aramaları bitti mi yoksa yarın da devam eder mi hiç fikrim yok.
-
@prometheus anladım hocam cevap için teşekkür ederim
-
Mülakata kalamayanlar için şans var mı
-
Ankara için aranan oldu mu?
-
@ttrk hocam uzman yard için mi iç kont. için mi aranmalar yapıldı?
-
iç kontronöllük için aranan olduğunu yazan arkadaşlar olmuş ancak uzmanlığa dair bir bilgim yok henüz
-
Aramalar iç kontrolör pozisyonu için oldu arkadaşlar şuanlik , genel olarak İstanbul diye biliyorum. Ama süreç hızlı ilerliyor gibi teftiş mülakatından elenen arkadaşlara yapılacak teklif sonrası bizlere gelir sıra.
-
@hopa-- ing barajini 3 soruyla kacirana da teklif gelir mi reis?
-
@Teklif-eğrisi geçmişten çok farklı örnekler var dostum değerlendirme neye göre ben De çözemedim , ama puanınız da iyiyse o İngilizce avantaj olur tabi.
-
Teftiş ten elenen 110 kişi var 17 kişisinide iç kontrölörlük teklifi yapıldı ise geri kalan 93 kişiye uzmanlık teklifi gitmeme ihtimali var mıdır sizce?
-
@MutadisMutandis ihtimal var ama 93 de 93 çıkar mı orası meçhul yüksek ihtimal teklif gelir mülakatı ya da güvenlik soruşturması çok çok olumsuz olmayanlara