VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
Arkadaşlar sizce tahmini olarak toplam kaç uzman yardımcısı alirlar.
-
hukuk 30-10 iktisat 28-12
ingilizce 26-14 muhasebe 21-19
ortalama:65
uzmanlık için aranma ihtimalim var mı arkadaşlar
bir de müfettişliği kazanan arkadaşların hepsi 70 ve üzeri mi ortalaması ?
sadece ingilizceden baraja takıldım. ingilizceden geçseydim barajı ortalamam 66.25 olacak tı müfettşlik sınavını geçermiydim yoksa genel ortalamanın 70 ve üzeri mi olması gerekiyor. -
mülakata kalamadığı halde aranan olursa yazsın buraya. bekleyelim en azından.
-
@Teklif-eğrisi hocam genel ortalaman kaç peki
-
Dostlar var mı mülakattan elenip uzman teklifi alan ? Boşa mı bekliyoruz acaba .
-
@Lex-fori müfettişlik için her birinden %50 ,İngilizceden %70 barajı vardı hocam illa 70 üzeri bir puana ihtiyaç yoktu . Ama 150. Kişinin puanı 70 üzeriyse bunu bilemeyiz , gerçi 150. Kişi De bilemez onlara puan bilgilendirmesi yapılmıyor bildiğim kadarıyla. @Zach Tanıdığım arkadaşlarım arasında teftişten elenip uzmanlık daveti alan yok fakat bu forumu takip eden ve üye olmayan arkadaşlar varsa onlar da üye olup bilgi verirse daha sağlıklı olur bizim için.
-
@Lex-fori 72 ya da 74 tu
-
@prometheus hocam hayirli olsun öncelikle. Mülakatta ya da ev ziyaretinde iç kontrolör olmak istediğinizi belirtmiş miydiniz?
-
@seymat Teşekkür ederim.Ev mülakatında uzmanlık düşünür müsün diye sorulduğunda düşünürüm demiştim.Iç kontrolörlük için sorulmadı.Sadece ben iç kontrolörlük hakkında hiç fikrim yok bilgi verebilir misiniz diye sormuştum.Onun dışında sözlü mülakatta uzman yardımcılığını dahi sormadılar.
-
Teftişten elenip değerlendirilenler için atandıkları şubelere yazıları gitmiş uzman yardımcısı pozisyonunda, aramaları da bir iki gün içinde yapılacakmış.
-
@hopa kaç kişi atamışlar hocam bilginiz var mı?
-
@Lex-fori hocam yazili sinav netlerinizi nasil ogrendiniz?
-
@MutadisMutandis hocam böyle genel bı bilgim yok maalesef .
-
Aramalar baslamis arkadaslar hayirli olsun
-
@encalt teftiş mülakatından elenenleri mi aramalara başlamışlar? yoksa puanı iyi olup teftiş mülakatına çağırılmayanları mı?
-
@encalt hocam arandınız mı? Mülakat tarihleri hakkında bilginiz var mı
-
@totti teftişten elenenleri hocam. Ben de bugün arandım.
-
@Mighty hakkınızda hayırlısı inşallah gönlünüzce olur.
-
Arkadaslar ben de mulakattan elendim. Uzmanlik icin davet aldım. Herkesin hakkinda hayırlısı olsun.
-
Teftiş ten elenipte davet almayan var mı?