VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
arkadaslar merhaba bende mulakata kalamayip uzmanlik icin haber bekleyenlerdenim . netlerim 20 ustu . acaba uzmanlik icin sadece istanbul mudur yoksa izmir falanda var midir ?
-
Geçen sene İstanbul vardı hocam ,Ankara vardı yine az sayıda tabi. Bu sene İstanbul elbet olacaktır. Şuan bildiğim Samsun var .
-
"Arkadaşlar çok şanslısınız. Yarın 60 kişiye davet gönderilecek. 20 kişi alınacak. En düşük puan 68.50 Berk Ali Y."memurlar nete biri boyle yazmış.
-
@seçilalkan 20 kişi çok az vakıf için
-
@totti ilk basta cumlenin girisiyle devami arasında bir sıkıntı var. 20 kisi alinmasi nasil bir şans olabilir ki. Eğer öyleyse cidden çok az.
-
@seçilalkan ben çok daha fazla alım olacağını duymuştum vakıf için. troll olabilir gerçekte olabilir yarın görecez
-
İnsan kaynakları hariç bunu kimse bilmiyor ben De çok çalıştım öğrenmeye sayıyı ama bı yere kadar gidiliyor sonrası yok. İhtiyacı bu sınavdan karşılıyor 20 bana da az geldi.
-
Uzmanlık için ayrı sınav yapmıyor sanırım 20 cok az geldi halkbankasının 475 kişi aldıgı yerde
-
müfettişlik mülakatına kalamayanlara bu hafta teklif beklemiyorum belki haftaya başlar süreç
-
Yılda bir alım yapan 950 şubeli bir banka için 20 uzman yardımcısı bence de çok az
-
@totti inşallah hocam hepimiz için.
-
40 müf yard alan banka 20 uzman yard alması çok enteresan olur o da bizi bulur
-
O kişi bir daha yazmadı zaten hocam .
-
@hopa-- peki hocam tahmini kac kişi alınır , daha önce sordum kimse vp yazmadı,mesela geçen sınavlarda kaç uzman yardımcısı alinmis
-
@said Halk Bankası’nın 16.843, VakıfBank’ın 15.510 personel sayıları. Halkbank 963 , Vakıfbank 922 şube sayıları. Bu sayılar halkbank 1000 e yakın personeli almadan önceydi mesela . İlişki ne kadar kurulabilir bilmiyorum ama söylenen 20 gibi rakamlar basit kaçıyor bu kesin . Bir hafta içinde zaten belli olur hocam : ) inşallah emek veren herkes en azından o komisyon havasını solur.
-
Haftasonunu devirdiğimize göre başlık altında yeni gelişmeler bekliyoruz. Umarım yeni teklifler, aramalar gelir bu hafta
-
eee hiç teklif meklif alan olmadı mı iki gündür?
-
@gariban-guy ben De hiç duymadım
-
@gariban-guy VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı içinde söyledi:
Yılda bir alım yapan 950 şubeli bir banka için 20 uzman yardımcısı bence de çok az
söyle bir durum var. geçen sene Ankara sadece 3 tane uzman aldı. barajı geçemeyip telefonla aranan. bu yüzden 20 doğru olabilir.
-
Bir il var Karadeniz De , bu ilin dört beş kişi alacağını biliyorum şuan. Bu yüzden doğru olacağını ben düşünmüyorum. Koskoca İstanbul var , Türkiye'nin geri kalanı var . 20 kişi diyen şahıs son kişinin puanını bile söyledi ve o forumu terk etti . 20 sayısı gerçek olsa son puan 60 lı bir puan olmazdı şuana kadar da çoktan tebligat giderdi birilerine aramızdan. Kanımca bu kadar hızlı olacak diye bişey yok ( arama sürecinin başlamadığını biliyorum bu arada )