VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
Arkadaslar peki aranmayan var mi benim gibi 68 puani olup ta
-
bu saatten sonra aramazlar sanirim , yarinda tatil . aranan arkadaslara basarilar .
-
@suskunkral0834 65 puanım aranmadım .
-
@ceycey hangi il di kardes senin ki ikametgah bu yuzden mi aranmadik nasil istir bu
-
@suskunkral0834 Bursa yabancı dil düşüktü o yüzden aranmadım büyük ihtimalle
-
@ceycey trabzon benimde benim de dusuk ama etkisi yoktu ki onun
-
@suskunkral0834 bilmiyorum demek ki başka kriter var
-
Ee son yarım saatte haber alan Yok mu bu kadar mıydı yani?
-
@gariban-guy belki haftaya ararlar
-
1 saat önce bende arandım istanbul için. bende ingilizceden kalmıştım 20 ye yakın bi doğrum vardı fakat alanım iyi sayılır alan ortalama 30'a yakındı sanırım o yuzden aradılar.
-
@suskunkral0834 benim de puanım 70 sadece ingilizceden kaldım ama aranmadım malesef
-
Ankara'da ikamet edip aranan var mı?
-
Gencler ben konustum ik ile trabzonda ihtiyac olmadigi icin aramamisim sizin de oyledir
-
Aramalar devam edecek arkadaşlar, umutsuzluğa kapılmayın KPSS öncesi.
-
@suskunkral0834 dostum ben misal İzmir deyim lakin bu İstanbul ' u kabul etmeyeceğim anlamına gelmiyor ki nasıl iş yapıyorlar anlamıyorum
-
Devam ediyor mu acaba aramalar ona göre beklesek de gözümü telefondan ayırsam
-
@derbeder31 aynen öyle sorsalar 50 tane ile giderim ama tutturmuşlar ikametkah diye. Dünya küreselleşti bile haberleri Yok galiba
-
@gariban-guy aynen öyle ben zaten bulunduğum ilde yaşamak istemiyorum ki
-
0212 398 17 17 numarayı arayıp aramanın devam edip etmediğini öğrenebilirsiniz ben 1 saat önce aradım devam ediyor demişlerdi. bugün sonra yarın tatil pazartesi mail atacaklarmış arananlara.. Öğrenen kişi buraya da yazarsa iyi olur
-
@derbeder31 ben zaten istanbul icin girmisim sinava ama yok iste