VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
ya neye gore arama yapiyolar anlamiyorum gercekten net bilgisi olan var mi? ikametgahsa cok sacma ankaradayim ama istanbula da giderim yani bezdim
-
@Teklif-eğrisi memurlarnette de biri demiş arama olmayacakmış artık
-
Ne kıymetli ikametgahmış 75 puanı yedi
-
Izmirde ikamet ediyorum.la manisa olur aydin kutahya bursa balikesir ver vana siirte bitlise raziyim .ver istanbula ver sen sordun da biz gik mi dedik.arama bile yok nasil is bu
-
@Teklif-eğrisi bence de teklif gelmeliydi nerde çalışmak istediğimize biz karar veririz bizim yerimize düşünmeselerdi
-
Arkadaşlar lar ankarada ikamet edıp de aranan var mı?
-
@Teklif-eğrisi dostlar konuyu yeni öğrendim, gerçek anlamda çok anlamsız bir aranma durumu. Kriter ikametgah olabilir mi? Çok anlamsız, nitekim uzman yardımcılığı için çoğu kişi ikametgahı dışında yeri yazdı ve kazandı. Böyle bir gerekçe ile nasıl daha yüksek puan alanlar ihmal edilir.
-
İngilizce 28 d 12 y
Hukuk 26 d 14 y
Ekonomi 31 d 9 y
Maliye 29 d 11 y
Gy 17 d 22 y 1 boş ben de aranmadım kriter ne acaba çok merak ediyorum -
70 ile arkadaşım ankara için aranmadı.
-
Ankara için aranan kimse Yok galiba. Memurlarda da Ankara lafı geçmiyor. Koca şehirde bir kişilik bile yer Yok galiba
-
Genel müdürlüğe dilekçe ile şikayette bulunabilirsiniz? Bunun dışında bimer vs. yerlere de durumu doğru bir ifade ile açıklayarak başvuru da bulunabilirsiniz.
-
@Antimülakat vakıf katılımda yaptım bu dediklerinin hepsini ama hiçbirinde muhattap birini bulamadım kimse takmadı
-
Bende 72 puanla aranmadım Ankara da ıkamet edıyor olmam dan dolayı mı acaba dıye dusunuyorum yoksa baska krıter mı var
-
@tobıntax yok demekki ihtiyac yokmus ankarada, trabzonda ayni
-
@suskunkral0834 aramalar kesın bıtmıs mı pazartesi devam edermı acaba
-
@tobıntax bilmiyorum 1 saat once falan aradim devam ediyor dedi not aldilar beni .ins gecmemistir bolu pazari
-
@suskunkral0834 nasıl yanı not aldılar
-
@tobıntax iste istanbul icin cagirabilirsiniz beni diye soyledim bi umut
-
@suskunkral0834 bunu arayıp bizim mi söylememiz gerek ?
-
@suskunkral0834 ben de mi oyle yapsam