VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@tobıntax yaparsan haber et
-
@suskunkral0834 yanı bız arıycaz bızım puanımız yuksek ıstanbul da calısabılırız hanerınız olsun dıyecez
-
@tobıntax tamam
-
@ceycey hangi numarayı aradınız benimkini açmıyorlar 16-30
-
@tobıntax .d aynen ben oyle yaptim 2 kere aradim hatta hepte ayni kisi cikti biraz rezil olduk ama napalim ihtiyacimiz var ise yenmesin istedik hakkimiz
-
@suskunkral0834 hangi numara
-
@gariban-guy 3981717
-
@gariban-guy ben aramadım
-
@suskunkral0834 başı 212?
-
@gariban-guy Aradınız mı açtılar mı
-
@ceycey hayır iki numara da açmıyor demekki gelecek planlarında yokuz
-
Arkadaşlar puanlara nereden baktınız.
-
Ankara dan da cagrılan olmus
-
@iyikötüçirkin mail atıp öğrenmiştim teftis.sinav@vakifbank.com.tr
-
@tobıntax gerçekten mi? yaklasik 6-7 arkadasimla konustum ankaradan (63-72 puan arasi) hic biri cagrilmamis:/ beni de aramadilar zaten
-
..............
-
Arkadaslar benide aradılar İstanbul'da oturuyorum ama İstanbul'da oturup 70 puan yapan ama yaşı 25in üstü de arkadasimi aramadilar 63 olan yas 25 altı arkadaşımı aradılar bence ikametgahının yanında yaş içinde bakıyor olabilirler çünkü bu adamlar 2 ay eğitim veriyor ve sonra 6 ay sonra anca rapor yazar duruma geliosun kredide çalışırsan hani acaba yaş da faktör olabilirmi diye düşünüyorum aranmış biri olarak 72 puanimla eğer saçma bir durum varsa bu hak yemektir hakkınızı aramanizi tavsiye ederim. Vakifkatilimdada askerligi yapan genç adamları aldılar mesela bunlar birer faktör olabilir arkadaşlar fikir olsun diye yaziyorum
-
Ben de aranmadim puanim 58 di genel yetenekten 1 soruyla ingilizceden 8 soruyla baraj altinda kalmistim.yasla ilgisi oldugunu dusunmuyorum halkbank 30 yasindakileri almisti diye hatirliyorum.neye gore aldiklarini da anlamadim arananlara mulakatta basarilar diliyorum
-
Tamamen kura usulü sallamasyon çağırdılar bence. Çağrılanların hiçbir ortak noktası Yok. Ankara'dan kimsenin aranmaması ayrı olay zaten. Ne memurlarda ne burada Ankara'dan aranan yok
-
Arkadaşlar dün bende arandım. Arama konusunda çok vakıf değilim. Ama tecrübeli bi arkadaşım. Örneğin iç kontrlukte özellikle ingilizcenin önemli olduğunu söylemişti. Uzmanlık için de alan derslerinde baraj atlı kalmamak ve ingilizce veya matamatikten birini çok iyi yapmak oldgunu duymuştum. Benim ortalama 68 gy 31 doğru oldgu için arandığımi düşünüyorum. Ve tabi ki ikamet yaş ve diğer kriterlere de muhakkak bakarlar. Özellikle istanbul için ikamet önemli bi koşul olabiliyor dışardan gelenler kaçabiliyor kalmayip başka mesleğe. Zaten bizleri de daha almadılar mülakatta elenmekte bi ihtimal. Ama çok haksızlığı uğradığını düşünen arkadslarda bence @Antimülakat hocamın dediği gibi hakkını aramalı mülakata girecek arkadslara başarılar şimdiden..