VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
Şu ramazan arefesinde ABV vakıfbank.
-
Yani bakıyorum iyi okullardan da mezunuz ben de marmara mezunuyum demek bunda değil kriter
-
Önünden geçerken küfür edilecekler listesine Vakıfbankı da ekledim. 1 numara halkbank 2 numara vakıf katılım 3 numara Vakıfbank
-
@ceycey kurum krıteri açıklamıyor ticari sır olarak koruyorlar
-
Genel puanım=60
GY=33net
İng=16net
İngilizce dışında hiçbir baraja takılmadım
İkametgah İstanbul
Askerlik yapıldı
Sakarya iktisat mezunuyum
Çağırılmadım.
Çağırılan ve çağırılmayan arkadaşlar bu şekilde paylaşırsa kafamızda birşey oluşur ve bundan sonraki senelerde sınava gireceklere katkısı olur. -
@bjk34 Hocam çağrılma için benim bildiğim alan derslerinin netlerine de bakıyorlar gy güzel yapmışsınız ama.
-
Ankaradan çağırılan kimse yok mu?
-
@atiba 60 puanın altında çağırılan var dediler. eğer öyleyse benden daha az alan yapmış demektir. bu şekilde yapmamım amacı kimler neye çağırıldı ve neyle çağırılmadı
-
@bjk34 60 'in altnda çağrılan duymadım hocam haklısınız o zaman.
-
Çağrılanların ortak noktası Vakıfbank kariyer sayfasında üye olup, bilgilerinin bulunması olabilir mi? Ben mezun olunca doldurmuştum
-
@menkul_kiymet orayıda doldurmuştum önceden.
-
Bence ing pek önemli değil uzmanlık için benim alanlar 70 puan gy 67,5 puan arandım.
-
Herkese gecmis olsun, bence tamamen sans ama halk gibi cok alim yapsalardi anlardik demekki daha az kisi cagirdilar
-
@sasasa hangi ilde ikamet ediyorsunuz hocam
-
...............
-
Arkadaşlar fikir olması açısından size bahsedeyim , alan puanım 73 tü,mat 30 doğru ,ing 9 doğru, ikametgahımda İstanbul,yasım 22 ,askerlik tecil uzmanlık için çağırdilar. Yani birçok faktör etkili ,sadece ikametgaha veya puana veya yaşa falan bakmıyorlar.
-
Tek baktiklari ikametgah neyi uzatiyonuz bu kadar anlamadim .
-
Şimdi herkes çok kafaya takıyor anlıyorum maaşları aylık 2100 e imza atiyorlarmis bir halkbank maaşı kadar bile değil. Çift maaşla bile 2500 olur diyorlar çok bişey kaybetmiş değilsiniz arkadaşlar çok ihtiyacı olanları tenzih ediyorum benim çok ihtiyacım var açıkçası kabul ederlerse gidicem ama bir PTT dağıtım memuru 2800 alırken gişe memuru 3000 üstü alırken komik bir rakam vakifin yaptığı buda burada dursun.
-
@corrieredello ne gibi faktörler mesela?
-
@torpil-siz maaşı konusunda emin misiniz?2100 mu