VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@torpil-siz bu tutar büyük ihtimalle boş net maaştır. Bunun yemek, İstanbul tazminatı, ikramiye, temettü bir sürü ıvır zıvırı var. Sonuçta cebine para girdikten sonra hangi başlık altına girdiğinin bir önemi Yok.
-
@tobıntax istanbul kardeşim
-
Eminim.yemek parası 13tl günlük şube genelden 150 filan fazla alıyor çok kafa yoran bölüme verilirseniz +100 2350 + yemek işte ki size şunu söyliyim huylar her ay net 3bin kusur alırken vergi diliminden etkilenmiyirlar diye biliyorum onlar için, sen birde dilime girip maaşında kesilmede olcak ilk sene temmetu yok ikinci sene temettü ile artarsa iste.dedigin gibi para cebe girsinde gerisi gelir haklısınız ama durumlarda bunlar PTT çalışanın maaşıyla kıyas edince ben bitiyorum zaten:/
-
Net eline geçecek tutar taş çatlasın 2500 gene benden demesi
-
@torpil-siz Hocam yanlış bilgilendirme yapmayalım 2200 küsür net maaş var 3 ayda bir çift maaş var. Sadece 3 ayda bir çift ile 3000 tl ye geliyor. arkadaşım dediği gibi yemek performans primi istanbul tazminatı falan iyi para alıyorlar tabi ki ilk yıl değil zaten bankalarda ilk yıl para alınmıyor. Ama ikinci yılda temettü falan. 3.500 3750 yı rahat görüyor. Ama tabi guy gibi stressiz rahat bir meslek değil.
-
@torpil-siz Arkadaşım aynı bankada servis görevlisi çift maaş+temettülerle birlikte 2800 ortalama net alıyor, sen uzman yardımcısı 2500 alıyor diyosun, araştırmadan bilmeden atma kardeş, amacın ne insanların şevkini kırmak mı?
-
76 ortalama Ankara'dayım arandım,pazartesi aranan kişilere mail gelecek mülakat bilgileri,yani aramalar devam etmez muhtemelen bilginiz olsun arkadaşlar
-
@işsizmemur araştırmadan değil bizzat sordum çalışan arkadaşlarim var uçuk rakamlar söyleyip insanları yanlış mesleklere de yönlendirmeyi. @atiba temettü 1 senenin sonunda alınıyor ve dediğinin arkasındayım 2.100 sözleşmeye imzaya atıyorsunuz ilerleyen zamanda göreceksiniz eklentileriyle bu rakam mümkün değil 3000i görmüyor net olarak.
-
@işsizmemur ve arkadaşının aldığı o 2800 olan maaş temettunun geldiği ve çift maaşın geldiği aydaki net maasidir. Çok diyaloga girmeye gerek yok Allah hakkımızda hayırlısını nasip eylesin kardeşler ben öğrendiğimk paylaşıyorum.@atiba ninda dediği gibi guy bundan daha iyidir tabikide.iyi çalışmalar herkese arkadaşlar.
-
@torpil-siz senin matematikte mi problem var 2200 net maaş var 3 ayda 1 çift
2200×16=35200 yapar
35200÷12 de aylık 2900 küsüre gelir. bunun içinde hiç ekstralar yok eğer gerçekten bankada çalşmaktan anlıyorsan bankanın iviri ziviri çoktur. -
Şehirdışından mülâkata gelenlerin yol masrafını karşılıyor mu Vakıfbank?
-
@atiba sadece çarpma bölme ile olmuyor:) vergi dilimleri hesapları gelen eklentilerin kendi vergi oranlarında kesintileride var bu işin içinde mesela atıyorum spk lisansı alıyorsun 150 TL brüt ekleniyor bununda kesintisi cart curt 100 ekleniyor diyelim ama tekrar ediyorum olursak eğer tekrar konuşalım maaş bordrosu atarım hatta arkadasimada güveniyorum 3000 i geçmiyor diye yeniliyorum gurur meselesi yapmaya gerek yok tartışmaya da gerek yok iyi çalışmalar:)
-
@torpil-siz Ben neyin gururunu yapicam. daha girmedigim mesleğin. sen gelcen mi mülakata gel beni bul ben konusturayim seni uzmanla kaç aldgini anlatsin. totem mi yapıyorsun maaşı düşük falan diye
-
Haha @atiba guy saatini tutturmak da iyisin ama bu sefer tutmadı bence aynen giricem görüşürüz inşAllah ben atiba diye bağırınca Beşiktaş de ben seni bulurum
-
@torpil-siz Beşiktaşlı kravat olcak bende zaten bağırmaya gerek yok ama o maaş 3000 hocam neyse tartışmaya gerek yok dediğin gibi kolay gelsin
-
Halkbankta 2500e imza attık maaş ikramiye yemek bes falan derken yıl ortalamamız 3300 e geliyor temettüsüz. Vakıfta bunun bir tık altı olduğunu biliyorum.
-
..............
-
@AndOne hocam hayirli olsun sizin adiniza sevindim ama bizi üzdü.Ankara'dan bi tek sizi duydum
-
@extraordinary teşekkür ederim hocam hakkımızda hayırlısı olsun,benim de 70 ustu alan arkadaşlarım çağrılmadı ankaradan ama daha düşük olanlar farklı şehirlerde çağrılmış,ben burdan herkesi ikamet ettiği yere göndermek üzere çağırdıkları sonucuna varıyorum
-
@atiba Arkadaşlar imza attığınız tutar net değil brüt ilk onu söyleyim. İkincisi ilk başta temettü filan alamazsınız. O yuzden ilk yıl maaşınızı 3000 küsür hesaplamanız yanlış olacaktır tahminimce. @torpil-siz inde anlattığı büyük ihtimal bu. ilk başta kesintilerde çok olur onuda söyleyim. Ayrıcaçift maaşlar fian o çıplak maaş üzerinden hesaplanmıyor. Brüt maaş üzerinden hesaplandığı için direk eline gelen maaştan az oluyor. Ama bir yıl sonra tatmin eden maaşları almaya başlarsınız