VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@bjk34 Hocam bende onu söyledim zaten ilk yıl yüksek meblalar olmaz ama genede arkadaşın dediği gibi elimize 2100 geçmez aylık bende buna eminim. servis görevlisi'nden fazla zaten maaş.
-
@atiba VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı içinde söyledi:
@bjk34 Hocam bende onu söyledim zaten ilk yıl yüksek meblalar olmaz ama genede arkadaşın dediği gibi elimize 2100 geçmez aylık bende buna eminim. servis görevlisi'nden fazla zaten maaş.
Hocam benim arkadaşım geçen sene girdi sınavlarına başlayalıda 6-7 ay olmuştur 3500 e yakın para geliyor elime dedi nasıl 2100 ben anlamadım?
-
Herkese KPSS sınavında başarılar dilerim
-
@abba10 2100 dediği maaş. 3500 geçiyor dediği herşey dahil maaşı. Yani banka al bu ay 3500 maaşın demez. Normal maaşın 2100 diyelim. bu ay 2100 alırsın öbür ay çift maaş alırsın. temettü alırsın derken bunları toplar 12 ye bölersen 3500 geçiyor demiştir
-
Çok ah aldılar bu telefon sistemiyle
-
@bjk34 saolasın peki.
-
Mail alan oldumu arkadaşlar
-
@iyikötüçirkin az önce geldi.
-
Bana da az önce geldi
-
Bı soluklansaydık çarşamba erken sanki
-
Ilk giren benim sanirim.d
-
Perşembe benimde, tam haftasına sıkıştırdılar hafta sonu da kpss var. Ondan sonra da VMY sınavı var. Kazanırsak gel başla derler mi hemen? Özel sektör mülakat tecrübesi olanlar paylaşırlarsa sevinirim.
-
Ben yarın giriyorum ne soluğu nefes alaydık. hem alan hem vmy var ne olurdu sanki biraz geç olsa
-
@menkul_kiymet , atandığınız şubeye gerekli evrakları bir hafta içinde teslim edin diyorlar .
-
-
geçen sene bana da gelmişti uzman yard teklifi kazanıp da gitmedim iyice araştırıp kamuda çalıştığım için bi de alandan hazırlanmam zor olacaktı şuan pişman değilim başka kuruma geçmek üzereyim inş az kaldı vakıfbank şartları ama diğerlerine göre daha iyi atama maili geldikten sonra 2 hafta içinde evrakları teslim edip başlayın diyordu hakkınızda hayırlısı
-
@üyeadı5 mülakata kalamadım dostum
-
Benimde Çarşamba günü hayırlısı ile az önce geldi mail hepimiz için hayırlısı olur inşallah arkadaşlar
-
Keşke haftaya olsaydı.
-
@atiba puan kaç hocam hangi i için arandınız