VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@menkul_kiymet kardesim metrobüs son durak Zincirlikuyu da in metro ya bin sanayi Mahallesi durağında in .
Oraya cok yakin hemen sor gösterirler. EN KISA VE EN HIZLI YOL BU . -
@said teşekkür ederim, ordan da taksiye binicem sanırım
-
@menkul_kiy hyr taksiye gerek yok sanayi Mahallesi de inince 5 dk lık yurume mesafesinde sadece sor birine hemen gösterir
-
Herkes için Hayırlısı olsun arkadaşlar bende bugün girdim sohbet havasında geçti, genellikle sizi tanımaya yönelik sorular soruyorlar iş, aile, tecrübeler, neden bu meslek vs komisyon güler yüzlü sakin olduktan sonra hiçbir problem yaşamazsınız. Mülakat öncesi bizimle ilgilenen beyefendi sonuçların açıklanması uzun sürecek 2-3 ayı bulur dedi ve sadece olumlu olanlara dönüş yapılacakmış.
-
Cok uzun bi sure degil mi
-
Arkadaşlar komisyon çok cana yakın kişinin ne kadar istekli olduğunu ve kurumu yolda bırak bırakmayacağını analiz ediyor.Ayrıca nerde faydalı olabileceğini sorup kişinin bankacılığı araştırıp araştırmadığını da inceliyor.Genel olarak sohbet havasında geçtiğini de ekleyip bütün arkadaşlara başarılar diliyorum.
-
neden bana bu kadar soruldu anlayamadım.
-
@hopa--ne sordular kardeşim biraz bilgi verirmisin
-
@vmyveyagtbmy yani kardeşim ben birsey derim o sorulmaz . Kisiden kisiye ,komisyondan Komisyona değişiyor ama bankayı iyi tanıyarak gidin . ( rakamsal veriler Hariç )
-
Ben mulakata giren arkadaslara birsey sormak istiyorum , mulakat sonunda aralarında puanınızı konuşan komisyon üyesi oldu mu ?
-
@hopa-- yok ben de puanla ilgili konusulmadi
-
Mulakat surecinin aciklanma suresiyle ilgili bilgisi olan var mi? Gecen sene ne kadar sure de aciklanmisti acaba?
-
@optimum 2-3 ay sürüyor diye biliyorum geçen sene de bu şekildeydi
-
@handeeg peki tesekkurler
-
@hopa-- evet kpss puanlarimi sordular bende söyledim, beklediğim sonuçları söyledim, asıl istedikleri kalıcı olmanız o konuyu net bir şekilde ifade ettiler defalarca sordular
-
Bana da kpss puanlarım ve bekledigim mülakat ve sınavları ısrarlar sordular 90 puan diyince çok negatif bi ortam oldu aklıma puanın geçerliği bitiyor demek gelmedi.
-
@atiba bende negatif hava olmadı , söylemeyi bende unuttum hocam , ama o kadar çalıştım o yüzden önemdeki sınavlara gireceğimi belirttim.
-
@menkul_kiymet kurumda durmaz gözüyle bakmazlarsa iyi
-
@hopa-- bana da kpss puanı ve beklediğin veya girdiğin mülakat var mı seklinde sorular sordular
-
Arkadaşlar hangi komisyonda olduğunuzu da yazarsanız karşılaştırma imkanına kavuşuruz. Ben 2.ci komisyondaydım. Komisyon genel olarak güleryüzlüydü ama beni zorladılar guy gelirse gidermisin ? Başka kurumdan teklif gelirse naparsın, gibisinden mülakatı geçersem şahsen süpriz olur benim için