VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
Yönetim Kurulu , banka yapısı vs sorulmadi mı mesela? Cok zorlama olmamış aslında alırsak kaçar mı tarzında soru sorulmuş size.
-
@hopa-- aynen soru olarak zorlamadılar , size onları mı sordular?
-
@sasasa aynen öyle oldu
-
@sasasa belkide yedek listesini arttirnak icin soruyorlardir.
-
Nasıl yani hocam?
-
Baska yerden teklif gelirse atanirsan gider misin gibi sorulari, belkide yedekten cagiracaklari adam sayisi icin soruluyordur, neticede sen goreve baslamazsan yedek listesi sirayla alinacak ondandir, hemen iste beni elerler mi diye dusunmemek lazim, ki kim daha iyi teklif olursa kendi isi olmadigi muddetce bi baglayiciligi yoksada gider yani bunu onlarda biliyorlar , endiselenmeyin arkadaslar hakkinizda en hayirlisi olsun.
-
İnşallah kardeşim ben kpssden 83 aldım bi guy görebildim bu sene 88 alanlara sormadıklarını bana sordular
-
Arkadaslar kazananların kac katı yedek belirleniyor bilginiz var mı
-
...........
-
Banka' da pazarlama departmanı ne iş yapa??
Benim mülakatım 2 dk sürdü sona kalmak böyle bişey sanırım kendimi tanıttım pazarlama da çalışır mısın dedi olur dedim tamam teşekkürler dediler -
Hangi ilde ve hangi departmanda çalışırsın diye sordular takdir sizlerin dedim.Benimde 2 dk sürdü. Teşekkür edip gönderdiler.
-
Sizin puanlar kaçtı?
-
Arkadaslar Mulakat bugün de var mıydı? Yoksa dün icin mi konusuyosunuz
-
@hopa-- Orda mulakatta bizimle ilgilenen adam dun icin bugun son demisti ,yani 3 gun surdu o zmn toplam mulakat
-
@forrestxyz bende dün son biliyorum ama yeni konuşulunca bugün de vardı sandım
-
sanirim artik bekleme zamani ,insallah denilenler gibi cok uzun surmez gecen sene 4 ay surmustu sanirim mayista mulakata girenler eylulde baslamisti ama darbeden dolayi uzamisti bu kadar insallah bizimki kisa surer ve hepimiz icin olumlu donus yapilir
-
Sonuçlar ne zaman açıklanır acaba bir bilgi yada duyum alan olursa bizimle paylaşırsa seviniriz:)
-
Eylül başı ya da 2. Haftası açıklanır
-
Arkadaşlar pazarlama departmanında bir uzman yard ne iş yapar bankada pazarlama departmanı ne iş yapar bilen birileri aydınlatabilir mi ?
-
@totti genel müdürlük ya da bölge müdürlüğünde fln başlanırsa müşteriyle haşır neşir olmaz genelde yatılır Şubede ise bireysel ya da ticari bölümde başlanılır. Bireysel genelde masa başı iştir şubene göre yoğun da olabilir sakin de. Ticari, kobi de başlarsan bol bol gezersin çok yoğun iştir çünkü şirketler 7/24 canlı, derdi bitmez.