VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@mutu ya he.
-
Arkadaşlar gerilmeyin. Ben size bi haber daha veriyim. Ne kadar ilgilendirir bilmiyorum ama teftişin eğitimi tamamlanmış.
-
.................
-
@totti aynen zaten hemen başlanıyor işe , eğitim birkaç ay sonra veriliyor.
-
Bayramınız kutlu olsun arkadaşlar.
-
-
Uzmanlıktan bana henüz kimse dönmedi. Sanırım onlar da bazı kamu mülakatlarının ya da sınavlarının sonuçlanmasını bekliyor olabilir.
-
Beyler duyduğuma göre brüt maaş 2150tl İstanbul tazminatı 1000 tl olmuş. Lisanslama ve uzman yardımcılığı tazminatı hakkında bilgim yok.
-
Hocam zamlarla birlikte ilk sene maaş ortalaması istanbul için 3000 tl 2. Sene 3300 oluyormuş. Uzmanlık için 5 sene çalışma koşulu var.(halkbankta 3 yıl.) çalışma koşulları diğer bankalara göre daha rahat olduğunu çalışan arkadaşımdan duydum. İyisiyle kötüsüyle işsizlikte cansuyu olur.
-
Grup çok sessiz değil mi?
-
Valla ilk baslarda sessiz değildi de kimsenin duyduğu bir şey olmayinca ister istemez sessiz oliyoruz ama herkes gundr en asagi 2 defa bakiyor diye düşünüyorum
-
@mutu doğru tabi boş konuşmaktansa konuşmamak daha iyi. Ama insan biri bi duyum aldı mı? Diye merak etmiyor değil! Troll olsa da bişiler söylensin
-
Arkadaslar haber alan buraya yazsın sayfayı güncel tutalım
-
ik'yı arayarak bilgi alabilirsiniz ama ben hala açıklanması için erken olduğunu düşünenlerdenim ağustosu görecez gibi
-
Eli kulağındadır diye düşünüyorum.1 buçuk ay oldu mülakatlar biteli
-
Ben 21 temmuzda açıklanacağını tahmin ediyorum,en kötü 28 temmuz diyorum
-
Arkadaşlar ne kadar heyecanlı ve gergin bir bekleyisin içinde olduğunuzu biliyorum,bende bu kurumun bir parçasıyım sizi bilgilendirmek amaćlı şöyle bir bilgi paylaşayım,atama kararları perşembe günlerı yapılan yönetim kurulu kararı ile yapılır,eğer bir haber alacaksanız o haber cuma günu olacaktır,hangi cuma olur bu tabi bilemem ama atamalar genelde şubat ve eylül ayı gibi yapılıyor.
-
@ultraaslan0735 geçen seneki aciklanma sureci 15 temmuz a bağlanmamalı mı yani ? Evvelki sene ne zaman açıklandığıni hatırlıyor musunuz ? Çünkü geçen seneki kadar uzun sürmeyecegi söylendi.
-
@ultraaslan0735 2015 yılında görev alan arkadaşım Ağustos'ta işe başladığını söylemişti. Geçen seneye göre bilgi veriyorsanız darbe şokunu dikkate almalısınız.
-
@hopa-- VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı içinde söyledi:
@ultraaslan0735 geçen seneki aciklanma sureci 15 temmuz a bağlanmamalı mı yani ? Evvelki sene ne zaman açıklandığıni hatırlıyor musunuz ? Çünkü geçen seneki kadar uzun sürmeyecegi söylendi.