VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@ultraaslan0735 teşekkür ederim hocam.
-
@boşluk bugün yönetim kurulu toplantısi var,karar alırlar ise yarın aranirsınız yoksa 2 hafta daha bekleyeceksiniz.
-
@sasasa bana durumun böyle olduğu anlatıldı bende size aktardım. İnşallah daha erken açıklanır. YK geçen hafta cuma da toplanmış bu arada
-
Vakıfbank genel müdürlüğünden aradılar az önce! Kredi kartımı ödemediğim için
-
Yarın çalar mı artık telefonumuz?Agustosun basında işbası yapmamız için en iyi tarih yarın açıklanmasıdır yoksa yine kafadan 2 hafta daha bekleyecez arkadaslar
-
İk başkanına Twitter'dan mı ulaşsak?
-
Valla arkadaşlar samet arkadşın dediğini de ben içerden haziran basında duydum. 9 haziran da vakıfbank genel müdürü degisti ve Ismail alptekin geldi. O tarihe kadar temettüler bile yatmamıştı. Sonra ki süreçte şube müdürlerinde falan değişmeler oldu yeni yeni o zaman bana söylenen en iyi ihtimal olarak ay sonu belli olması gibiydi. Ama bu iyimser tabloydu. Benim tahminim en geç ağustosun 2 haftasına kadar açıklanması bayramdan sonra da iş başı olarak. Ay sonundan önce açıklanmasi 15 gün sonra evrak teslimi başlangıcı ki bu bayramdan önce olur. Araya hemen bayram girer benim tahminim ağustos 15 e kadar açıklanması en geç.
-
Varmı aranan bugün ya yazılanları okudum inşAllah iki hafta sonraya kalmaz mübarek günde bir haber aliriz
-
Sanırım yok hala. Bugün açıklanırsa ilk maaşla yemeğe götürüyorum herkesi ( totem Vol2 )
-
Insallah bugun ararlar ya 2 hafta daha bekleyecek sabır kımsede kalmadı
-
Aramalar 5e kadar mı olur tlfnun başından ayrılamıyorum
-
Kurumu arayanlara hala cevap verilmiyor mu?
-
Öğleye kadar cevap yoktu hiç .
-
Vakıfbank 5 yeni genel müdür yardımcısının atandığını duyurdu.
Banka Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, 20 Temmuz tarihli Yönetim Kurulu kararı ile İnsan Kaynakları Başkanı olarak görev yapmakta olan Uğur Bilgin, Hazine Başkanı Şuayyip İlbilgi, Teftiş Kurulu Başkanı Ersin Özoğuz, Çukurova Bölge Müdürü İlker Yeşil ve İstanbul 1. Bölge Müdürü Şeyh Mehmet Boz'un Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandığını belirtti.
http://www.businessht.com.tr/guncel/haber/1570692-vakifbank-ta-ust-duzey-atamalar
Demek oluyor ki dünkü toplantı gündemi buydu arkadaşlar . -
Arkadaşlar aldığım bilgiye göre üst yönetim ataması tamamlanmış. Atamalar için yk toplantısı gerekmiyormuş. İk başkanı imzalaması gerekiyormuş. Önümüzdeki hafta çözülür dedi arkadaşım. Fırsatı kaçırdık diye üzülmeyin totemler açıklanana kadar sürecek
-
Hepimiz beklemekten sıkıldık evet ama artık sonuna geldik,az daha sabır inşallah isteyen herkes yerleşir,yerleşemesek bile kafamızdan silinecek acaba olacak mı hissi ve önümüze bakacağız.Çok sıkıntıya sokmaya gerek yok kendimizi
-
Haberr gelmıyorrrr İK'dan ,bu sessizlıkte beklemek cok zor
-
@forrestxyz bu haftaiçi de açıklanmazsa çok sıkıntı artık 2 ayı geçiyor biz de sıkıntıdan işsizlikten bunaldık artık
-
Varmı duyumu filan olan biri çıksa dese ahanda listeler bunlar yetti garı işsizlik
-
Bu hafta
Açıklanmazsa bende geçen seneyi ölçüt olarak alacağım.