VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
Soruşturma,onay vb şeyler bitmiş ve sadece açıklama yapma kısmı için yoğun değillerdir umarım.
-
Hayırlı cumalar arkadaşlar inşAllah bugün güzel haberler alırız Samet kardeş totemi bırakmış bugün aciklanirsa ve kazanırsam diyede ekleyerek hepinizi tatlı yemeye goturecem ağzımız tatlansin bunca zamandan sonra
-
@torpil-siz benim ilk totemim maaşı forumdakilere dağıtmaktı
-
Şimdi tekrar aradım. Net bi tarih yok çalışmalar sürüyor dediler yine
-
@samet06 gardaşım ben banka içinden arkadaşımla konuştuğumda temmuz sonu konuşuluyor diyordu temmuzu da bitirdik artık mülakata çağrılma gibi süpriz bir zamanda olacak.
-
Ben bugünden çok umutluyum nedense aksama kadar bekleyelim bakalim derste çalışamıyor insan:/
-
İk çarşamba günü bu hafta sonuna kadar bekliyoruz demiş arkadaşlar. Şimdi çalışmalar sürüyor demişler ama bugün bende de umut var .
-
Bugünde bişey çıkmadı:(
-
Bu iş çok sıkıcı olmaya başladı artık
-
@totti VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı içinde söyledi:
daha çok erken çağırılmak için 2 ay demişlerdi tahminim ağustos ortası
arkadaşlar bir buçuk ay önce söylemiştim mülakat sonuçlanması için 2 ay çok az süre
-
@totti Neden cok az sure hocam ,Halkbankasi 1000 kisiyi 3 -4 haftada acikladi ,istenilince oluyor bence
-
@forrestxyz halkbank o konuda istisna diyebiliriz güvenlik soruşturması yaptığını düşünmüyorum açıkcası
-
@totti kamu kurumları için zorunlu kardeşim artık güvenlik soruşturması.
-
@totti Ben halkbankasinda mulakatta elenmistim ,o sureci yakinen biliyorum kesinlikle yapildi ,Zaten bu devirde bir devlet bankasinin guvenlik sorusturmasi yapmadan alim yapmasi sacmalik olur.
-
maaş konusunda bilgilendirecek arkadaşlar var mı ?
-
@heisenburger mulakattan once çalışan biri anlattı bize,2100 brüt maaş.1600 civarı net yapar ama yılda 21 maaş alınıyor.ortalaması 2800 civarı yapıyor,zaten 3000e yakın alırsınız ilk sene demişti
-
çift maaş temettü vb hariç aylık net maaş 1600 yani
-
@heisenburger bize söylenen 2100 bruttu hocam,neti o civarda oluyor tabiki halihazırda çalışan biri varsa daha kesin bir bilgi paylaşsın
-
@AndOne @heisenburger ona 400 tl ye yakın uzman tazminatı var brüt yani 2500 brüt oluyor
-
@heisenburger hocam önceden yazmıştım ben. Brüt maaş 2150tl uzman yardımcılığı tazminatı 400 tl İstanbul tazminatı 1000tl. Çift maaşlar ocaktan başlayarak 3 ayda bir. Tazminatları çift almıyoruz ama. 6 ayda bir performans. 3 maaşı geçmeyecek şekilde temettü.