VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
Bilginin sağlamlığı ik nın cevabıdır arkadaşlar sizler de yarın arayıp sorabilirsiniz.Aynı cvbı alırsak daha netleşmiş oluruz
-
@keyness numara nedir hocam
-
@atiba 02123981717 ik nın numarasını neye sordunuz anlamadım hocam hepimiz mülakata o numaralardan davet edildik
-
@keyness Aradigin numarayı sordum hocam aradıkları numarayı unuttum sagolasin
-
@keyness beni farklı numaradan aramışlardı. Kaydetmiştim numarayı. Ama o numara şu an kullanılmıyor. 0212-398-16-(25/30) aralığındaki numaralardan ulaşıyorum ben
-
@atiba sende saol hocam arayın siz de benzer cvp alırsak biraz daha netleşmiş oluruz insallah bi an önce bu stresten kurtuluruz
-
arkadaşlar ben aradım şimdi en geç önümüzdeki hafta açıklanacak dediler.
-
@turgaygurel bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim, umarım yüzümüz güler
-
Şimdide önümüzdeki hafta mi dediler :/inşAllah bu hafta bitsin su süreç
-
Bazı arayan arkadaşlara eylül ortası demişler,iyice ortalık karıştı ama bir hafta içinde açıklanacak diyen bilmese neden oyle desin?başından atmak istese belli değil der geçerdi gibi geliyor
-
bana da önümüzdeki hafta sonuna kadar dendi..
Siz de arayıp bi sorsanız ona göre bilgilensek. Gördüğüm kadarıyla arayan 2-3 kişi -
Ne ya bu herkese farklı cevap verılmıs ,tam umutlanıyoruz sonra hevesımızı yıne kursagımızda bırakıyorlar .
-
@totti ben aradım, bana da bayrama kadar uzamaz bu hafa ya da haftaya denıldı
-
Arkadaşlar şimdi aradım ilk başta bilgi veremiyoruz süreç devam ediyor dedi. Biraz üsteledim tam tarih değil ama önümüzdeki birkaç hafta içinde açıklanmasını bekliyoruz dedi.
-
Arkadaşlar bende aradım şimdi eylül 15 gibi atama yapılması bekleniyor dendi. Aradığım numara 0 (212) 398 16 30
-
@samet06 VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı içinde söyledi:
Arkadaşlar bende aradım şimdi eylül 15 gibi atama yapılması bekleniyor dendi. Aradığım numara 0 (212) 398 16 30
Ben de sabah aradım Eylül ortasında açıklayacağız dendi. Ağustosta kesinlikle açıklanmaz dendi. Ben de sonu 16 30 olan numarayı aradım. Mülakata da bu numaradan davet etmişlerdi.
-
Anlaşılan bu cuma olmazsa eylüle kaldık gibi
-
uzman yardımcılığı ise geçen sene de eylül 2.hafta açıklandı mail geldi öyle gördüm akşamına da atandığım şubeden arandım müdür aramıştı
-
Bende bugün arayacaktım forumlarda bugün arayanlarda yığılma olduğunu gördüğümden yarın arayacağım. Ortalıkta bilgi kirliliği çok anlaşılan ama geçen seneki kadar süreci uzatma düşünceleri varsa bunu sorgulamak lazım.
-
. Herkesin gönlünce olsun inşallah ..