VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
...........
-
Herkes ümidi kesti anlaşılan , günlerdir ses çıkmıyor forumda
-
@evinsiz başlarsa heyecanla bekliyorduk,2.5 ay geçince bütün o heves gitti ve sıkıcı bir bekleyişe döndü maalesef.Herkes işine gücüne başka gireceği sınavlara hazırlanıyordur muhtemelen
-
geçen yıl vb de uzman yardımcısı olarak işe başlamıştım. 7 eylül de atama mailim ve atandığım birimden telefon gelmişti. araya bayram girdiği için 23 eylül de başlamıştım. daha öncesinde de yakın tarihlerde başlamışlar. beklentiler bu tarihlere göre olabilir. başarılar herkese
-
@gorulmemis-ruya hocam önce arama mı yapılıyor mail mi?
olur da tel kapalı olur ulaşamazlar fln bu hep kafamı karıştırıyor -
@totti mail ve arama ikisi de.
-
@Mimar hocam farkındaysan önce hangisi diye sordum.
bazı forumlarda mailin önce ik tarafından yapıldığı daha sonra aramanın atanılan şube ya da müdürlük tarafından yapıldığına dair bişey okumuştum -
@totti önce mail gelir sonra atandigin sube veya birim arar.
-
@totti tersi de olabilir . Ik atama mailini birimine senden once atarsa birimdekiler de hemen seni ararsa bu da mumkun. Ne farkeder hangisinin once olacagi onu da anlamis degilim
-
@Mimar hocam farketmez tabi ki de her gün telefonun çalmasını beklemek her gün mail yenilemek fark orada
-
@gorulmemis-ruya hangi ilde calisiyosunuz
-
@totti aslinda bu kadar buyutmemek lazim. Hayaliniz ile karsilasacaginiz seyler farkli olursa hayal kirikligi oluyor. Bence bankaya teftis disinda girilmez. Bunu girince de göreceksiniz. Insallah istediğiniz olur
-
@Mimar peki hocam bankaya teftiş dışında girilmez diyorsun ya. Bankaya uzman olarak girmektense evde teftiş olarak oturmak daha mi iyi ? Kurban olayım, şaka bi yana bırakalım artık oraya böyle girilmez, buraya öyle girilmez. Insanlar işe muhtaç, herkes ne baskılar görüyor nelerle uğraşıyor. Girer istemezse kısmet olursa sonra başka yere geçer. Oraya girilmez buraya girilmez sadece koltuktan oturarak atılan şeylerdir evde ki kimse oraya girilmez buraya girilmez demez.
-
@AndOne bundan başka beklediğin süreç var mı ona göre birşey soracağım da
-
@Mimar siz şu stajyer memurlukla uzmanlığı karşılaştıp ikisi de aynıdır diyen arkadaşsiniz sanırım. hocam burda insanlar gergin bekleyişte rica edersem gene aynı cümleleri kurma. Aynı tartışmayı birileriyle burada yine yaşamıştın , bu kez yapma
-
@gorkemsır sınava ve mülakata gireceğim yerler var hocam,nihai mülakat sonucu beklediğim yer yok
-
Mülakat bekliyoruz sınav bekliyoruz iş bekliyoruz artık beklemekten yoruldu insanlar iş ve sonuca bakıyorlar uzman olana teftiş iyidir tabi ama ıssız olana her iş iyidir:) yani her işin iyisi kötüsü var ama bir yeri kazanmış arkadaşlar bize göre çok rahat konuşuyorlar. Tartışmayı bırakalım haber varmı aryaan soran duyum alan:) bu cuma biseyler olurmu?
-
@torpil-siz haber yok duyum yok his var. yarın bence bişeyler olacak.. Takip edenler bilir ben mülakattan çıktıktan sonra bile ağustos ortası demiştim.. Bizden bir hafta önce mülakata giren ege stajyerlerin açıklanması fln hepsi bir işaret gibi geliyor cuma öğlen saatlerinde mailler kontrol edilsin SADECE HİS.
-
@AndOne şundan dolayı soruyorum eğer ki vakıfbank genel müdürlükte uzman olarak başlasanız ki geçtiğimiz yıllarda başlayan arkadaşlar olmuş(mali analiz uzm yrd vs ) sonrasında devlet kadrolarına geçmeyi düşünür müsünüz veya hangi meslek için bırakırsınız sorum tüm arkadaşlara
-
@torpil-siz arayan var , süreç devam ediyormus bilgi yok yani . Ama bence de yarın olacak.