VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
Dün aradığımda eylül ortası demişlerdi. Bugün tekrar aradım 1-2 haftayı geçmez dendi.
-
Bugün de umutla aranmayi bekleyen varmı tek değilimdir umarım:)
-
değilsin merak etme bir sürü kişi bekliyorouz her ne kadar yazmasakta
-
Benim umudum tükendi. İnsan kaynaklarını yine aradım bugün imkansız dedi. Uzman yardımcılığı mülakatını sonuçlandırmakla ilgilenmiyorlar başka şeylerle uğraşılıyor dedi. 3 haftayı bulur diye ekledi
-
Ayrıca listeler belli mi imza kalmış sadece dedim, öyle bir şey yok şu an başka işlerle ilgileniliyorlar dediler
-
Aramanın hiç bı anlamı yok.
-
Bende ilk defa bugün aradım. Süreç devam ediyor dedi, forumlarda yazan bu hafta önümüzdeki hafta muhabbetini sordum onlarda forumları takip ediyo olmalılar ki yazılanları bildiğini belirtip doğru bilgiler olmadığını söyledi.
-
Bekleyeceğiz artık
-
@hopa-- bende anlam veremiyorum hocam, bu ara aramaların çoğaldığını da belirtmişti konuştuğum bayan. İnsan kaynaklarında kesin bir bilgi olsa herkese aynı bilgi verilirdi diye düşünüyorum. Ortalıkta tahmin ve beklentiler ile bize cevap veriyo olabilirler.
-
aramalar çok sıklaştığı için bundan rahatsız olup böyle birşey söylemiş olabilir mi. Sonuçta bu da diğerleride aynı işi yapıyor daha farklı ne biliyor olabilir ki.
-
Ne zaman açıklayacaklar belli değil. Bence bana dedikleri gibi şu an gündemde bile değiliz. Eylül ortası açıklanır gözüyle bakıyorum. Forumu dahi bırakıp 2.5 aydır ara verdiğim ders çalışma moduna geri dönüyorum.
-
Ben de artık eskisi kadar istekli takip etmicem forumu falan,bütün keyfi kaçtı bu işin bu kadar uzadıkça başka fırsatları kaçırmamak adına ders çalışmaya devam,kazanırsak nasılsa haberimiz olur
-
Forumu takip ediolarsa madem guyun tarihide açıklandı SGK'da belli sağlam adam almak istiyorlarsa nasıl guy açıklanır açıklanmaz mülakata çağırdı o zaman şimdide elini çabuk tutmalılar kimse keyfiyete göre hareket edecek durumda değil ve bence hiç bir şekilde kimse aramasın az trip atalım kaçan kovalanir olmasin:)
-
@torpil-siz cok mantikli konustun valla suan aramalarinin tam zamani
-
mülakatta bana başka kurum çağırırsa gidermisin diye sora sora bi hal olmuşlardı. En azından çağrılsaydık mülakata hazırlanamazdık şimdi bunu fırsata çevirme vakti.
-
Aynen öyle şimdi onlar düşünsün
-
..................
-
@totti onların mülakatı da 22 Mayıs'ta yapılmış
-
@hopa-- bize de 22 mayista mulakat bildirimleri gelmisti ,sira bizde mi o zaman
-
@forrestxyz öyle düşünmek istiyoruz