VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
tazminat var mı ayrılırken,tazminatta belirleyici bi unsur kısa vadede
-
@gorkemsır ben girer mutlu olursam uzun sure devam edebilirim hocam,ama hayalimde her zaman teftiş var.Açıkçası kamu veya başka bir yerde müfettişlik kazanırsan ayrılmayı düşünebilirim,banka da bence olumsuz karşılamaz bu durumu diye düşünüyorum
-
Hopa ve totti ulen heyacanlandirdiniz beni cumada bol bol dua edelim bari banada öyle geliyor de ben ne zaman biseyi çok istesem arzu etsem olmuyor hayatta o yüzden istemem yan cebime koy modundayim hakkımızda hayırlısı olsun beklemeye devam
-
@drinktink kardeş bizim arkadaş halkbank uzmanlığı dan Göçe geçti 5 bin filan verdi 3-4 aylık calismasi vardı belki yardımcı olur bu bilgi sana 5bininde 2 bin tlsi hiltonda aldıkları eğitimdir diye tahmin ediyorum
-
@torpil-siz eyvallah kardeş,bi arkadaş iş bankasına 16.000 tl ye sözleşme imzalamıştı,sgk 8.promosyon beklerken.insiyatif kullanılıyor mu istafa ederken,kurum değiştirirken,illa alıyorlar mı tazminatı acaba bilen var mı ?
-
@drinktink kardeşim ben daha tazminattan vazgeçen kurum görmedim ancak her kurum farklıdır ik yı arayıp sormak lazım
-
@totti 5000 tl ödenir bence kurumun hakkı,16.000 filan olmasın da
-
@torpil-siz geçen hafta yetisseydi uzman yardımcılığı için de arama yapılacağı söylenmiş, bu hafta aramak için yarını bekliyorlardir diye umuyorum
-
@hopa yarın Allah izniyle aranirsak yemekler bende hacı nerde istersen:))
-
@torpil-siz kardeşim bu totem olayını @samet06 haftalarca denedi sonuç alamadı bıraktı
-
@hopa-- Totem olayına girmeyin gençler. Adak adayın! Kazanamayanlara burs bağlayın
-
@samet06 efsane geri döndü Üst segmente geçişi tasvir ediyosun.
-
Arkadaslar; bana da yarin cektigimiz cile sona erecek gibi geliyor ,Allah yaniltmasin da alalim su isi
-
@sasasa gidecek yerimiz mi var hocam forumdan başka? Sadece bu başlığa girmiyorum pek. Aramayı da bıraktım. Açıklansın kurtulalım gibi cümleler kurmaktan sıkıldım sadece yazmıyorm pek
-
@Mimar istifa ettim bankadan
-
@totti dostum bi önemi yok 3 er 5 şer dakika arayla olan şeyler. ilgili birime de yazı gider size mail geldiğinde. önemi yok yani sırasının.
-
@gorkemsır kardesim ben mesela guy gelse gitmem ve b grubu na da gitmem ancak A grubunda diger meslekker icin giderim
-
Genel mudurlukte calisan birinden aldigim bikgiye gore mulakatim iyi gecti diyen kazanacaktir dostlar.
-
Çoğumuz iyi geçtiğini düşünüyoruzdur bence. Çünkü çok az kişiye bilgiye yönelik soru sorulmuş. Genel hep sohbet havasındaymış. Umarım alım sayısı fazla olur diyelim:)
-
Cuma arası olduğu için mi bilmiyorum 5 farklı numarayı aradım sadece 1 tanesi çaldı. Onu da cevaplamadılar