VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
Eylülde ilk maaşı alırsak bu yıl sonunda ortalama maaş 3100 felan oluyor. Dilime girmiyoruz. Ancak seneye 2900-3000 civarı
-
-
Minimum yatan maaş 2300tl sanırım
-
...............
-
@totti hocam 2300ü 21 ile çarpıp 12ye böldünüz sanırım. Üstte belirttiğim gibi çift maaş aldığımız zamanlar tazminatın da çiftini almıyoruz. Temettü aldığımız da da brüt maaşın 3 karına kadar alıyoruz.
-
Bi umutsuzluk çöktü gruba
-
@samet06 aynen fazlasiyla ümitsisiz ,arkadaslar surekli arayalim ÍK'yi kendimizi hatirlatalim ,bizi unutacaklar yoksa
-
@forrestxyz aramaktan da yoruldum ben
-
@samet06 Elimizden baska birsey gelse keske ama yok
-
Açıklamada gene cuma olur diye düşünüyorum cumaya kadar umutla beklemeyin salın kendinizi cuma hepsini kullaniriz
-
@torpil-siz hocam günde 50-100 defa foruma giriyoruz. Nasıl salalım kendimizi?
-
Bende aynı durumdayım heyacanla ve telaş içinde bakıyorum başka şeylerle uğraşmazsak sıyiricazz
-
Hakan Altun gibi telefonun basinda caresiz bekliyoruz
-
@kpss bizi mülakata bile çağırmadılar yine de foruma bakıyoruz .
-
Gün içinde ya da dün ik'yı arayan oldu mu? Memurlar'da biri ik'nın cumaya kadar açıklanacağını söyledi diye bir yazısı olmuş..
-
@totti kardeşim inşallah doğrudur bu zamana kadar ik'yı aramamıştım ama bende yarın aramayı düşünüyorum. Verdikleri cevabı buraya yazarım.
-
@totti tam olarak ne yazmışlar hacı kopyalabilirmisin nereden öğrenmiş yani sağlam bilgimi:)
-
Arkadaslar bugün aradığımda ik cumaya kadar açıklamayı düşünüyoruz dedi.Hepimiz aynı durumda bekliyoruz insallah ik nın dediği gibi olur ve süreç bu cuma sonlanır,hakkımızda hayırlısı olsun BÖYLE YAZMIŞ
-
@sasasa @torpil-siz yarın arayıp foruma yazabiliriz
bu arada tek bir ik olmadığı için farklı beyanlar verebilirler ya da başından atmak için ''süreç devam ediyor ''diyebilirler
bir tanemiz olumlu cevap alsak kafi -
@samet06 arkadaşlar memurlar.nete yazan benim bugün aradığımda ik nın söylediğini yazdım siz de arayıp sorabilirsiniz 2 hafta önce arayınca da temmuz sonu ağustos başı demişti yine ik da telefonu cevaplayan.Hepimiz aynı sürecin sıkıntısını yaşıyoruz aynı durumdayız umarım cumaya kadar biter bu iş.