VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@sasasa geçen sene de mayısın sonunda oldu mülakat 3 hafta sonra açıklanır dediler yani haziran sonunu işaret etmişlerdi fakat açıklamadılar o tarihte,daha sonra 15 temmuz sürecide araya girdi birazda süreci o uzattı eylülün ortasında açıklandı yani yaklasık 4 ay kadar sürdü tabu istina bi sürecti diyebiliriz,bide bu sıralar genel müdürumüz yeni değisti,en son yönetim kurulu toplantısında bankada kurum içi yer degisiklikleri kararı alındı şuan da kurum içi değişiklikler bankanın gündeminde,şu önümüzdeki 2 hafta daha bu yer değisiklikleri gündem konusu gibi gözüküyor,ama merak etmeyin istekli şekilde mülakatı bitiren,evet mülakatım çok iyi geçti diyen kimse büyük ihtimal kazanacak.
-
Rüyamda bugün açıklanıyordu Ben kazanamıyordum️
-
@samet06 hocam açıklansın da kazanamazsak da ona göre önümüze bakarız muallakta kalmak en kötüsü
-
@AndOne Aynen hocam bi an önce açıklansın. Karar verme aşamasına geçelim en azından
-
@samet06 ben de rüyasını gördüm. Ben kazanmışım ama acayip mobbing yiyorum. Nereden geldim ben buraya diyip ağlıyordum. Hayır olsun.d
-
Ben de rüyamda Elazığ a atanmıştım ne alaka falan diyodum kendi kendime demekki rüya konusunda yalnız değilim .
-
Kurumu arayan veya bilgi alan var mı arkadaşlar?
-
Yarın açıklanırsa ilk maaşı forumdakilere dağıtcam (totem Vol1)
-
@samet06 parayı duyan gelir hocam
-
7 haftada sonuçlanan mülakat biraz sürpriz olur özellikle güvenlik soruşturması yapılan şu konjonktürde
-
1,5-2 ay demişlerdi. Güvenlik soruşturmasını da düşünerek bu süre verilmiştir sanırım. Olağan üstü bir durum da olmadığına göre her an açıklanabilir bence
-
tam unuttum diyorum ilk sayfaya gelince hatırlıyorum. Geve gece yapmayın gardaşlarım.
-
@ultraaslan0735 üstad peki banka gelecek dönemler için uzman yardımcısı almayı planlıyor mu ya da bu alımların sıklığı nedir hangi mevsimde oluyor bir bilginiz var mı?
-
Arkadaşlar önemli bir bilgi aldım! B
-
@samet06 evet hocam bekliyoruz
-
@boşluk müfettişlik sınavı ne zaman açilırsa uzman yardımcılarıda o zaman alıniyor,genelde 2 yılda bir açılıyor mufettislik sınavı ama son iki yıldır yapıldi,onümüzde ki yıl yapılırmı bilemem ama sınav açılırsa yine şubatta olur mülakatlar mayıs gibi olur atamalar ağustos eylül gibi yapılır.
-
@samet06 bekliyoruz
-
@samet06 iyi yapmışsın
-
Bankada çalışan bir arkadaşımla görüştüm bugün. Banka içinde büyük bi rotasyonun olduğunu söyledi. Yönetim kurulu dahil üst kurullar değişiklikler oldu. Şu anda da müdür müdür yardımcıları daire başkanları vs değişimleri sürüyormuş. Bi iki hafta içinde banka tekrar düzene girer dedi. Ayrıca bu hafta biriyle görüşecek tekrar bana dönüş yapacak. Yeni bir şey öğrenirsem yazarım. Kusura bakmayın yazdıklarım gitmemiş
-
@samet06 kardeşim anladığım kadarıyla yakın zamanda açıklanması zor diyosun?