VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@Sgkbıkkını hocam niye pazarlamanın bu kadar istenmediğini anlamadım zevkli bir departmana benziyor performans primleri de yüksektir muhtemelen
-
Mesela vakifbank teftis mülakatları bir haftada açıklandı veya halkbank 3 hafta içinde açıkladı 500 kadar personeli , pek bilgim olmadığı icin soruyorum bir ay içinde açıklanma ihtimali yokmu?
-
@hopa-- mülakatta kapıda duran görevli uzman yard en az 2 ay sürecek erkene beklemeyin demişti kendisi de geçen sene girenlerdenmiş öyle bilgi verilmiş
-
Ses soluk yok mu daha arkadaşlar.
-
Uzman olarak çağırılan arkadaşlar en son kaç puan ile çağırdı? Ben 64 puana kadar indiklerini duydum gerçeği nedir?
-
daha çok erken çağırılmak için 2 ay demişlerdi tahminim ağustos ortası
-
@totti mülakata çağrılmaktan bahsediyodur hocam
-
@hoyuelo ankarada 70 ustu alıp çağrışmayan arkadaşlarım var,istanbul daha düşük ama tam kaç bilemiyorum
-
@hopa-- evet mülakata çağırılmaktan bahsediorum hocam .
-
arkadaşlar uzmanlık mülakatına katılıp bilgi alan var mı başlayan vs
-
Daha arama olmadı kimseye diye biliyorum
-
tahminim ingilizceden düşük yaparak 70 üstü alanları değilde ingilizceyi sınırda 1-2 soruyla kacırıp 70 altı çağrılanlar olacak uzmanlığa
-
Vakıfbank uzmanlık mülakat sonuçlarından haber varmı arkadaşlar hala hareket yok ?
-
Kurumu arayan oldu mu?
-
@totti VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı içinde söyledi:
daha çok erken çağırılmak için 2 ay demişlerdi tahminim ağustos ortası
güncel yorum
-
Onlar geçen seneye göre 2 ay dedi darbe girişimi filan oldu o kadar uzadı bu sene öyle olmaz 2014 de 3 haftada sonuçlanmışti ellerini çabuk tutsaklar keşke boşa zaman öldürmeden para kazansak olursa askerlikte geliyor
-
Bu hafta veya önümüzdeki hafta ararlar diye düşünüyorum ben de .
-
@torpil-siz gir de gor nasıl para kazaniliyormus. Banka öldürmez ama süründürür . Şunu bi ogrenemediniz .
-
Bankada çalışan uzman yrd. Arkadaşım en erken bayram sonrası diyordu dediği olacak anlaşılan
-
@Mimar Kardesim madem bu kadar şikayetçisin eğer calisiyorsan isi birak. Eger calismayip bu sitede bizim gibi haber bekliyorsan vazgec kimse kafana silah dayamiyor. eger vazgecmeyeceksen sus kimse senin aglamalarini dinlemek zorunda değil kimseninde hayaline laf söyleme.