VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
Puan 68 istanbul ikamet
-
Yarın 10.30 da mülakat benim de. Maşallah çok hızlılar
-
Bende yarın gireceğim mülakata banka daha önceden giren varsa ne soruluyor yarım güncükte onlara bakalım.
-
ben nette birazcık araştırmıştım ama eski bilgiler var 2014 gibi sohbet havasında geçiyor diyorlardı ama değişmiş olabilir tabiki
-
Geçen sene giren arkadaşıma alan sormuşlar
-
Benimkine de tam istihdam nedir diye sormuşlar sadece
-
arıyorum insan kaynaklarını çalıyor meşgule atıyorlar. ihtiyacım olmasa yeminle dönüp bakmam bu bankaların hepsi aynı
-
@zamangeciyor. Ben biraktim daha aramayi yildim
-
@alpagu VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı içinde söyledi:
geçen sene bana da gelmişti uzman yard teklifi kazanıp da gitmedim iyice araştırıp kamuda çalıştığım için bi de alandan hazırlanmam zor olacaktı şuan pişman değilim başka kuruma geçmek üzereyim inş az kaldı vakıfbank şartları ama diğerlerine göre daha iyi atama maili geldikten sonra 2 hafta içinde evrakları teslim edip başlayın diyordu hakkınızda hayırlısı
Hocam mülakatta ortam nasıl oluyor,ne tur sorularla karşılaştınız paylaşır mısınız ?
-
sohbet havasında geçiyor yabancı dil vs var mı işte kurumda çalıştığımı söyledim özgüvenliydim baya muhabbet ettik güldük filan sizin gibi kimse bizi konuşturamadı nasıl geçti anlamadık dediler bende aynı şekilde dedim kaçıncı mülakatınız filan dediler 3 dedim daha öncekileri de kazanmıştım kendinize güvenin hal hareketlerinize dikkat edin pozitif olun beni çok beğenmişlerdi tam istanbul için aradığımız kişisin dediler netice olarak kazandım
-
@alpagu anlıyorum hocam saolun cevap için,iktisat vs tarzı alan soruları sormuyorlar o zaman anladığım kadarıyla
-
Var mi girip çıkan arkadaşlar?
-
Giren arkadaslar ortam nasıldı cok kalabalık mıydı,ne sordular fln kısaca bir anlatır mısınız
-
Bugün saat 10.30 da girdim. Mülakat komisyonu gayet güleryüzlüydü. Genelde duyduklarıma da sadece neden bu işte çalışmak istiyorsun tarzı özel sektörvari sorular sormuşlar. Bana da sordular. Cevapladıktan sonra pazarlama ister misin dediler. Önceliğim mali tahlil dedim. Neden peki diye sorunca muhasebe bilgimden bahsettim, sen misin bunu diyen, 4 tane muhasebe sorusu sordular bana
-
@Leviathan sorular genel muhasebe terimleri seklinde miydi peki
-
@Leviathan tesekkür ederiz paylastıgınız ıcın
-
@seçilalkan Mali Analiz sordular genelde. Cari oran nedir ne işe yarar? Kaç olması sıkıntı olur ? Nakit akış tablosu nedir? Bilanço nedir alt hesap grupları? Gelir tablosu nedir? Bi de ikisinin farklarını sorular
-
@Leviathan tamamdir teşekkürler ve de geçmiş olsun
-
Arkadaşlar gönlüm guy dan yana inşşallah o olur ama mülakata çağırılınca belirsizlikten gidiyorum mecbur.Guy dan önce mi belli olur Vakıfbank?
-
Kağıthane Vakıfbank Genel Müdürlük binasına (eski büyükdere caddesi) , Sanayi Mahallesi metro durağı yakın mıdır? Toplu ulaşımla en kısa sürede nasıl giderim bilen var mı?