VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@suskunkral0834 yapıcak bi şey yok hocam bir dahaki sınava ikametgahı istanbul yazıcaz artık
-
@totti ben arayamıyorum arayan var mi ?
-
@ceycey bir numarası daha vardı onu da aramaya çalıştım ama olmuyor.
Arananlara hayırlı olsun aranmayanlara geçmiş olsun bu da böyle bir anıydı bugün guydan sonra ikinci darbe vakıfbanktan geldi bunalıma hoş geldiniz
-
Ne geçen sene ne bu sene arandık benle mi alıp veremedikleri var anlamadım ki
-
61 puan olanlar bile aranmış bulunduğumuz ilde ihtiyac yoksa biz ne yapalım istanbula ikametgah mı göstermek gerek saçmalığa bak
-
@totti al benden de o kadar
-
74..ing 3 soruyla kaldim beni kimse aramadi
-
1 dakika önce arandım çok şükür puan 63 kriter olarak kurulumuz değerlendiriyor aramalar 20.00 a kadar devam edecek dedi
-
@totti tebrikler hocam sizin gibi bi guyzede olarak inş bizide aralarlar
-
@totti valla heyecanla bekliyorum ben de aranırım diye
-
@derbeder31 hocam inşallah sizi de ararlar hakkımızda hayırlısı
-
........
-
@kpssa hocam ne zaman arandin ing nasil
-
Aramalar bitti mi acaba
-
Az once o numarayi aradim listeler hazirmis..arkadas neler donuyor Allah askina 60 kusur puan alan araniyor ben 74 le aranmiyorum neymis ikametinizde yeterli sayi yokmus.belki ben istanbulda yada baska yerde calismaya raziyim sacmaliga bakar misin abi.
-
73.75 puan ile aranmadım.. Pazartesi aramalara devam ederler mi? Bugün son muydu arkadaşlar? Bilgisi olan var mı?
-
@Teklif-eğrisi hic kimse nasip kismet demesin dupeduz hak yeme var burda.
-
@Teklif-eğrisi belki devam edecektir aramalar
-
@ceycey yok hocam telefondaki bayan liste hazir dedi
-
@Teklif-eğrisi Sozde turkiyenin alaninda en iyi kamu bankalarindan biri personel alimindaki kritere bak!eger bi torpil isi donuyorsa yaziklar olsun hakkim haram olsun