VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
@seçilalkan alanım sizden 4 soru daha fazla olduğu halde benim nasıl 66.25 oluyor? İng katılmıyor çünkü ing 4 soru eksik sizden ama genel ortalamaya Katılmıyor zaten benim 21 doğru var gy te.demekki 2 soruya denk geliyor
-
@prometheus uzmanlık teklifini başta mülakattan elenenlere mi yapıyorlar?
-
@kpssa Mülakata katılan herkese teklif gitmemekle birlikte adayın durumuna göre iç kontrolörlük veya uzmanlık teklifi edilir.Daha sonra ise listeye giremeyenlere mülakat daveti yapılır.Benim bilgim bu yönde.
-
@prometheus çok teşekkür ederim
-
@prometheus teşekkürler hocam
-
@voshue 28 nisan benim mülakatım
-
@voshue 28 nisan benim mülakat tarihim
-
@seymat tesekkur ederim
-
Mülakata kalamayanlar için uzman yardımcılığı şansı var mı
-
Arkadaşlar bu uzman yardımcılığı için sizce ne zaman cagirmaya baslarlar
-
@said ay sonunda yk ile bireysel mülakatlar var mayıs ortasında müfettişliği kazananları açıklasalar uzmanlık için en erken mayıs sonu olur gibi
-
Bugun mulakata giren arkadaslar ortami ve sorulan sorulardan bahsedebilirler mi acaba ?
-
Bir sürecin daha sonuna geldik , açıklanma tarihi ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar , ben bir iki yerden 5 mayıs gibi tarihler duydum kesin olmamakla beraber .
-
@Zach Gecen senelerde bir hafta sonra aciklanmis. Muhtemelen bu hafta ici aciklarlar diye dusunuyorum.
-
Biz sınavı kazanamayanlar için de uzmanlık mülakatı yapılsa
-
Ne zaman açıklanacak sizce?
-
@gariban-guy aynen ya ins yakın zamanda çağırırlar bende bekliyorum
-
Henüz teftiş açıklanmadı , açıklanmasının akabinde tahminimce 1 hafta sonra , mülakattan elenenlere iç kontrolör ve uzmanlık teklifleri yapılır . Ondan takribi 1-2 hafta sonra yazılı sınavda baraj altı kalan arkadaşlara uzmanlık mülakatı daveti gelmeye başlar diye düşünüyorum .
-
@Zach Yazılı sınavda baraj altı kalanlara mı uzmanlık teklifi gdiyor yoksa genelleme mi yaptınız? Ben gy geçtim ing bi kaç soruyla baraj altındaydım.hukuk ikt maliye yüksek doğrularla geçtim.soru saçma gelebilir ama baraj altında olan benim önüme geçmeyecektir değil mi? Yani sıralama yapıyorlar barajın altında olanlarada sıralama gelebilir demek istediniz sanırım?
-
Yarın gelir mi sonuçlar yoksa haftaya mı kalır ne dersiniz?