RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
666 çıkmadan önceki zamandan kalan bir durum. Merkez uzmanlıklardan daha fazia maaş almaya yarıyordu , KHK'den sonra eski anlamı kalmadı.
Konu ile ilgili detaylı bir makale : bağlantı metni -
@milagros izleme denetleme işi yapan hukukçu şimdilik yok, lakin izleme değerlendirme dairesi de hukukçu personel istihdam etmek istiyormuş lakin kanal izletmek için mi istiyorlar dairenin hukuksal işleri için mi bilemiyorum. Genel hukuk işi yapılıyor büyük çoğunluk zaten hukuk müşavirliğinde, orada olmayanlar da hangi dairedelerse oranın hukuk işleriyle ilgileniyorlar. Bddk ile kıyaslayamam oranın çalışma şartlarını bilemeyeceğim için.
-
@10711453 Cevabınız için teşekkür ederim. Siz kurumda çalışıyorsunuz sanırım, genel olarak memnun musunuz kurumun çalışma şartlarından?
-
@10711453 Mühendislik hakkında bilgi verebilir misiniz üstadım?
-
@milagros memnuniyet beklentiyle alakalı bir şey sanırım, kuruma başlamadan önce çok yüksek beklentilerim olmadığı için bir işim olsun istediğimden şu an halimden memnunum. Lakin kurumda her şey dört dörtlük de diyemem. Eleştirdğimiz çok şey var içerde. Kurumun üst yöneticileriyle çalışanlar arasında bir kopukluk söz konusu. Kurumsal kimlik oluşumu açısından eksiklikler var. Bu tarz şeyler henüz iş sahibi olmadığım dönemlerde önemsediğim şeylerden değildi ama şu an isterdim ki işe başladığımızda kurum bize isimlerimizin olduğu kurum ajandası vermiş olsun.. ama olmadı. Genel olarak ılımlı bir ortam hakim kurumda başınız çok ağrımaz ama eğer çok yüksek beklentiyle gelirseniz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz:/
-
@nasibinikolla genel olarak kamuda mühendislik nasılsa burada da öyle denebilir, şehir dışı görevleri söz konusu olabiliyo izin tahsisler dairesinde ya da bilgi teknolojileri dairesinde kurumun bilgi teknoloji işlerine yönelik çalışılıyo
-
@10711453 Benim için önemli olan konu mobbing olmaması ve içi dolu işler yapmak aslında. Bu arada mülakat aşamasında liyakate dayalı bir alım mı söz konusu yoksa torpil mi dönüyor? Bunu da merak ediyorum, sonuçta mülakata katılan adayların 4te 1i alınacak. Bunun ayırdını gerçekten mülakat esnasında mu yapıyorlar yoksa önceden belli mi oluyor alacakları kimseler. Örnek vermek gerekirse Adalet Bakanlığında liyakate dayalı bir alım yok mesela, burda da öyle bi durum var mı?
-
@milagros alınan personel genel itibariyle nitelikli olduğundan liyakate uyulmuş izlenimi oluşturuyor ama bu konu hakkında bilgim olamayacağından ötürü yorum yapmam doğru olmaz.
-
Başvurular 1100 u geçmiş..Her 3 dakika da bir başvuru geliyormuş , iktisat 94-95 in altı beklemesin..Hele de Sanayı ve Teknolojiden sonra hiç beklemesin..
-
@akademili sanayi de YDS şartı yoktu hocam burada 60 YDS şartı var. Burası 3 sanayi ve teknoloji bakanlığı 6 iktisatçı alsa da burasının daha düşük kapatacağı kanaatindeyim.
-
@ankaragüçlü umarım hocam, benim de işime yarar böyle olması..
-
Rekabet açıklanmadığına göre artık yavaştan bu başlıkta da yerimizi alalım, varan 3. Gelir mi gelmez mi belli olmaz ama başvurumuzu yapalım bakalım.
-
@officialsecret bölüm ne hocam iktisat değil deme
-
İşletme hocam @ahmet-tahsin
-
@officialsecret anladım hocam rakip değilmişiz. Zaten üç kişi alıyor iktisattan.
-
@nasibinikolla intetnette 4.300 lira diyor ama bilemiyorum.
-
@enginn hocam 2019 ocak zammıyla RTÜK uzman yardımcısı maaşı 5.300 küsür TL oldu.
-
@evandro 5600 olmuş Merkez kadrolar maaşi hocam uzman yard/müfettiş yard
-
@brzezinski bes kesintisi ve dil tazminatı olmaksızın, bekar çocuksuz maaşı olarak 5500-5600 arası diyebiliriz
-
@10711453 dil tazminatı ne kadar hocam yaklaşık olarak?