RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
@vorgheizer maliye 89.5-90,5 ile kapatır ,size yeter hocam..İktisat 92,5-93 arası kapatır.
-
-
Arkadaşlar merhaba
18 inde basvuru tarihi son ve 19 unda e yds sınavı var ve aynı gün açıklıyorlar sonucu. Sizden rica etsem arayıp da ayın 20 sine uzatabilsek basvuru tarihini. Belki içinizde kucuk farklarla basvuramayan vardır. Hepimize yarar sağlar. -
20 si pazara denk geliyormus
21 i Pazartesi ye kadar
-
@Alageyik08 ilan gelmiş uluslararası ilişkiler yok kardeşim
-
@gençişsiz Yani nasip kısmet artık ne diyelim. Diğer ilanlarda şansımız güler inşallah. Ulaştırma bakanlığı da aynı şekilde gitti.
-
@kullanıcı06789 sanmam yapmazlar öyle bişey
-
Maliyeden basvurcam ben de 87 ile kapatmış gecen yıl iki kişiydi bu yıl da o civar kapatır bence 86 gibi diye düşünüyorum ama 89 90 tahminleri var insallah o kadar çıkmaz
-
Kamu da yok.
İyice saçmaladılar. Zaten kamu ve Uİ'nin kpss puanı hiç bir işe yaramıyordu, kpss'den kaldırmaları gerekiyor.
Yetmezmiş gibi alımlarda bu bölümler yok. Şaka gibi.. -
@hacım Aynen öyle zaten 4 kişi almışlardı geçen yıl bu yıl onu da almayacaklar.
-
@hacım valla dostum o kadar haklısın ki
Girmeyelim o zaman sınava boş yerine emek vermeyelim bizde -
@alageyik08 kosgeb gelirse o da aynı şekilde bölüm yüzünden gidecek elimizden
Ya biz en alakasız bölümü okuyup öyle böyle puanlar alıyoruz sonra kamu uluslararası ilişkiler alınmasın
Böyle olmaması lazım ya bize de yazık -
@gençişsiz acı gerçekler malesef. İibfliler zaten mağdur, yetmezmiş gibi iibf içinde de dışlanmalar yaşanıyor.
-
@hacım yön veren olsaydı zamanında da gidip hukuk falan okusaydık gerekirse bir yıl daha hazırlanıp öss ye
Her ilçede bile iibf olunca durumumuz bu oldu malesef -
@hacım zaten maliye veya iktisat okuyanlar derslerin çoğunu görüyor biliyor bi de yetmezmiş gibi ui kamu alımı yapmıyorlar
-
Neyse arkadaşlar bize kısmet değilmiş herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
@gençişsiz iibf'yi 6 7 bölüme ayırmak da ayrı bir olay..
Uluslararası ilişkiler okuyan kaç kişi kaç kurumda faydalanabiliyor sanki..
4 yıl okuyor, sonra sıfırdan muhasebe iktisat çalışıyor. Kpss'de boşuna 40ar soru geliyor bu bölümlerden.
Bide bunlar İibf'nin yüksek puanlı bölümleri. -
@hacım valla dostum neyse deşip durmayalım yaramızı daha fazla:((
Elbet bize de bir alım gelir. Umarım:)) -
Anlaşılan bu ilana sadece @Sucuklu_Oralet arkadaşımız başvurabilir. Bize gelmez gibi.
-
@kullanıcı06789 e-YDS 13 Ocak’ta yalnız